Τηλεόραση|02.12.2019 19:43

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Νικηφόρος και Δρόσω βρίσκονται µόνοι τους στο σπίτι

Newsroom

Νέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες». Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη ως ύποπτους για το µαχαίρωµα του Μιλτιάδη, προκαλώντας την οργή του ∆ούκα. Θα καταφέρει να τους στριµώξει και να οµολογήσουν την αλήθεια; Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ, ο Νικηφόρος είναι αποφασισµένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη, ενώ η Ασηµίνα συνεχίζει τις ετοιµασίες για τον γάµο της παρά τις ενοχές που νιώθει.

Η Ελένη ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα και οι δύο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά. Ο Λάµπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όµως µια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει. Η Ελένη είναι αποφασισµένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνην.

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 3/12

Ο ∆ούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκοµείο και τα δύο αδέλφια έχουν µεταξύ τους µια αναµέτρηση µε απρόσµενα αποτελέσµατα. Την ίδια ώρα, το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και στο καφενείο της, όµως ένα... απρόσµενο θαύµα βάζει τα πράγµατα στη θέση τους. Ο Κυπραίος αναθερµαίνει τη σχέση του µε τη Μυρσίνη, ενώ η Ασηµίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταµατήσει να τον εµπιστεύεται.

Εναν µήνα µετά, ο γάµος της Ασηµίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών. Ο Μιλτιάδης βγαίνει από το νοσοκοµείο, ενώ ο Κλεοµένης γίνεται µάρτυρας µιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγµή, ο Νικηφόρος και η ∆ρόσω βρίσκονται µόνοι τους στο σπίτι της οικογένειας Σταµίρη και µια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δύο.

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1