Τηλεόραση|03.12.2019 10:47

GNTM 2: Ο Αδάμ, η αποχώρηση της Ασημίνας Χαρίτου και τα κλάματα στο πλατό

Newsroom

Τα κορίτσια του GNTM 2 πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στη μέρα που θα ανακοινωθεί το Next Top Model του διαγωνισμού και το άγχος έχει χτυπήσει τιλτ. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (2/12) τα μοντέλα έπρεπε - αρχικά - να βουτήξουν σε ένα δοχείο με νερό και μήλα, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να της φωτογραφίζει με το φρούτο στο στόμα. Οι νικήτριες της φωτογράφισης, η Κέισι Μίζιου και η Κάτια Ταραμπάνκο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα cocktail night out παρέα με τον γνωστό φωτογράφο και κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια έπρεπε φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους να ποζάρουν με έναν άνδρα μοντέλο που θα έπαιζε τον ρόλο του Αδάμ και κάθε μοντέλο θα ερμήνευσε μια σύγχρονη αθώα Εύα. Φωτογράφος της δοκιμασίας ήταν ο Πάνος Γιαννακόπουλος που προσπάθησε να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές στα μοντέλα για να χαλαρώσουν και να φέρουν εις πέρας τη φωτογράφιση. Οι κριτές αποφάσισαν πως η χειρότερη φωτογραφία ήταν εκείνη της Ασημίνας Χαρίτου, η οποία και αποχώρησε. Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Χατζή - φίλες της Ασημίνας μέσα στο σπίτι του ριάλιτι -  ξέσπασαν σε κλάματα.

T
T

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης:

Η Ασημίνα Χαρίτου γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια. Μεγάλωσε στην Κρήτη και σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση για 14 χρόνια. Στα 19 της, ενώ δούλευε σε κατάστημα με ρούχα, μια scouter της προτείνει να ασχοληθεί με το modelling. Εργάζεται στον τομέα πωλήσεων σε εταιρεία εμπορίας τροφίμων. Ονειρεύεται να κάνει δική της συλλογή με ρούχα και το motto της είναι «Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο».

Ασημίνα Χαρίτου - GNTM
T
T
Κάτια ΤαραμπάνκοGNTMΑσημίνα ΧαρίτουGNTM 2