Τηλεόραση|03.12.2019 19:57

8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Ο Μιχαήλ κάνει πρόταση γάμου στη Ρωξάνη

Newsroom

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της καθηµερινής σειράς «8 λέξεις». Ο Νικηφόρος μαθαίνει την ιστορία πίσω από την εξαφάνιση του πατέρα τους και ο Οδυσσέας τον ορκίζει να μην πει τίποτα παραέξω για αυτό το μυστικό. Η Ρωξάνη προσπαθεί να παρηγορήσει την Εύα που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με τη στάση που κρατάει η Ολυμπία απέναντί της. Ο Μιλτιάδης ζητάει από την Κατερίνα να τον συνοδεύσει στη κηδεία του βουλευτή για τα μάτια του κόσμου, αλλά δεν της δίνει καμία ελπίδα για τον γάμο τους.

Ο Οδυσσέας και η Έρση περνάνε την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Η Σμαράγδα ανακοινώνει στον Άκη πως αποφάσισε να βαφτίσει το παιδί και νονός θα είναι ο Λουκάς. Ο Βαγγέλης έρχεται στην Αθήνα και ζητάει από την Ιφιγένεια να βρεθούν. Ο Αλέκος απειλεί για μια ακόμα φορά τη Ρωξάνη και ο Μιχαήλ αποφασίζει να επέμβει με ακραίο τρόπο. Ο Μιλτιάδης καλεί τον Έκτορα σε επίσημη συνάντηση για επαγγελματική συνεργασία, αλλά ο Έκτορας θα πέσει σε θανάσιμη ενέδρα.

Δείτε τι θα γίνει στα επεισόδια της Τετάρτης 4/12

Η αποκάλυψη του Μιχαήλ πέφτει σαν βόμβα και ξεσηκώνει αντιδράσεις, κυρίως από πλευράς Άκη. Ο Σίμος στριμώχνει τη Σμαράγδα κι επιδιώκει να περάσει ένα βράδυ μαζί της. Η Εύα μετακομίζει στο σπίτι της Ρωξάνης, μη μπορώντας να πιστέψει πως η κόρη της δεν θέλει να την βλέπει στα μάτια της. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Μιλτιάδη να συμμετάσχει στα επιχειρηματικά του σχέδια.

Η μέρα της δίκης φτάνει και ο Άκης με τη Ναυσικά διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τον Νικηφόρο και τον Οδυσσέα. Η Κατερίνα συνειδητοποιεί το λάθος της και ζητάει συγνώμη από τον Μιχαήλ ενώ εκείνος ξεκαθαρίζει στη Ρωξάνη πως από εδώ και πέρα θα μπορούν να κυκλοφορούν μαζί χωρίς να κρύβονται. Η Σοφία βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Δαμιανού, χωρίς να ξέρει ότι ο Φοίβος είναι μες το σπίτι και τους παρακολουθεί, έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη... Το πρωί και ενώ η Σοφία φεύγει από το σπίτι ο Φοίβος σκοτώνει αδίστακτα τον Δαμιανό. 

Η Ναυσικά αντιδρά θετικά απέναντι στη Ρωξάνη κι αγκαλιάζει το νέο της εγγόνι, σε αντίθεση με τον Άκη που γίνεται έξαλλος και κατηγορεί τον Μιχαήλ για διπροσωπία. Η Εύα προσπαθεί να κρατήσει μια επαφή με την Ολυμπία, αλλά εκείνη της το κάνει δύσκολο. Η Σοφία ψάχνει παντού τον Δαμιανό, ενώ ο Φοίβος κλείνει μια συμφωνία με χρηματιστηριακή εταιρεία και αρχίζει να εκμεταλλεύεται τον αλγόριθμο.

Ο Μιχαήλ απολύει τον Αλέκο ενώ παράλληλα τον διώχνει κι η Ναυσικά από τη ζωή της. Ο Οδυσσέας μιλάει ανοιχτά στη Ναυσικά για τα παράπονα που έχει από εκείνη και για πρώτη φορά οι δύο τους έρχονται κοντά μετά από καιρό. Ο Μιχαήλ με τον Μιλτιάδη συνεχίζουν τις επαφές με τον Έκτορα. Ο Άκης ανακοινώνει στον Δημήτρη πως θα του μεταφέρει τις μετοχές της Ηλιάνας, γιατί εκείνη δεν είναι πια σε θέση να τις διαχειριστεί. Ο Μιχαήλ κάνει πρόταση γάμου στη Ρωξάνη.

8 λέξειςΑνδρέας ΓεωργίουΣΚΑΪ