Τηλεόραση|04.12.2019 11:03

Μέγκι Ντρίο: Στο GNTM έλεγαν για μένα «τι κάνει η Αλβανίδα εδώ» (vid)

Newsroom

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το μοντέλο Μέγκι Ντρίο, που μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, σε ηλικία 13 ετών - δυσκολίες που είχαν σχέση με την καταγωγή της. Τα σχόλια που έκαναν οι συμμαθητές της την έκαναν να μη θέλει να πάει σχολείο και τελικά αποφάσισε να τελειώσει το λύκειο μέσω ίντερνετ.

«Έζησα το bullying σε μεγάλο βαθμό, στην τρίτη λυκείου σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο. Με έδειχναν, είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από τη Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη. Έλεγα στη μητέρα μου μήπως δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε από την Αλβανία. Αλλά ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου» είπε η Μέγκι Ντρίο

«Ολοκλήρωσα το σχολείο μέσω ίντερνετ, γιατί δεν ήθελα να βλέπω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που περνούσα. Τα κοριτσάκια στο σχολείο, στο διάλειμμα, θέλουν να είναι με τα κοριτσάκια, και εγώ ήμουν συνήθως μόνη μου, πάντα» πρόσθεσε.

Για την περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι μοντέλων GNTM αποκάλυψε: «Στο GNTM υπήρξαν κοπέλες που έλεγαν για μένα “τι κάνει η Αλβανίδα εδώ;”. Η Μέγκι Ντρίο εξομολογήθηκε και πώς έφτασε στη νευρική ανορεξία όταν ανακάλυψε πως ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση ήταν άπιστος.

«Έχω χωρίσει εδώ και 2,5 χρόνια. Με τον πρώην σύντροφό μου, στην τελευταία μας κουβέντα, μου είπε δύο λόγια που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μου είπε “είσαι λίγη για μένα και είσαι και Αλβανίδα, οπότε παλιο-Αλβανίδα πήγαινε πίσω στη χώρα σου". Αυτό με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά». 

 

«Δεν είμαι καθόλου καλά στην υγεία μου με αυτό που έχει συμβεί στην Αλβανία»

Ο ισχυρός σεισμός στην Αλβανία ήταν ένα γεγονός που συγκλόνισε το μοντέλο. Η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο η οποία αγνοούνταν, βρέθηκε μετά από πολλές ώρες, όπως είχε αναφέρει η πρώην παίκτρια του «GNTM» στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Μιλώντας στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, είχε μοιραστεί τα συναισθήματά της για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν η οικογένειά της με την ξαδέρφη της, αλλά και γενικότερα ολόκληρη η χώρα της.

«Δεν είμαι καθόλου καλά στην υγεία μου με αυτό που έχει συμβεί στην Αλβανία. Έχω περάσει δύσκολες νύχτες, με πυρετό και εφιάλτες. Είμαι μόνη μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είναι στην Αλβανία για να συμπαρασταθούν στην υπόλοιπη οικογένειά μου. Εμείς είχαμε ζημιές σε δύο ακίνητα στην Αλβανία. Αυτό, όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που περάσαμε με την ξαδέλφη μου, την Κρίστι. Είναι 20 ετών και ήταν εγκλωβισμένη επί περίπου 18 ώρες σε ένα μίνι μάρκετ, όπου είχε πάει μαζί με τις φίλες της να ψωνίσουν.

T

(...) Είμαι σε άσχημη κατάσταση με αυτό που συνέβη στην Αλβανία και στενοχωριέμαι πολύ που υπάρχουν Αλβανοί καλλιτέχνες στην Ελλάδα που δεν βγαίνουν να στηρίξουν την πατρίδα τους μετά την καταστροφή που έγινε. Το λέω γι’ αυτούς που ακόμα κρύβουν την καταγωγή τους. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί, όπως με ενημέρωσαν οι δικοί μου, η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που έστειλαν βοήθεια στην Αλβανία και επιτέλους έπεσαν όλα αυτά τα ταμπού, γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε όλοι άνθρωποι» είχε πει η Μέγκι Ντρίο. 

bullyingGNTMΑλβανίαΜέγκι Ντρίο