Τηλεόραση|07.12.2019 16:47

H Δανάη Παππά στο TV Έθνος: «Πάω κόντρα στη λογική της κλειδαρότρυπας»

Newsroom

Η Δανάη Παππά μιλά για τον ρόλο της Ρωξάνης στις «8 λέξεις», το τραγικό γεγονός που θα συμβεί προσεχώς και για πρώτη φορά αναφέρεται ανοιχτά στην προσωπική της ζωή εξηγώντας παράλληλα γιατί δεν επιζητεί στο κομμάτι αυτό τη δημοσιότητα.

Γιώργης Τσαμπουράκης: Η τηλεοπτική επιστροφή του ηθοποιού με το ρόλο του Αλή στο Κόκκινο Ποτάμι και η σχέση που θα αναπτύξει με την Ιφιγένεια κατά τη διάρκεια ενός απροσδόκητου περιστατικού.

Αγριες Μέλισσες: Η Μαρία Πετεβή μιλά για το ρόλο της Πηνελόπης. Καταιγιστικές εξελίξεις μετά την ανακάλυψη του Κυπραίου για την δολοφονία του Γιάννου από τον Δούκα.

Φωτορεπορτάζ: Λάμψη και σέξι παρουσίες στα βρετανικά βραβεία μόδας του Λονδίνου.

GNTM: Οι «βόμβες» που έριξε η Ασημίνα πριν τον τελικό, γιατί δεν εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου – Κου» και παρασκήνιο από τον τελικό του ριάλιτι που έρχεται στις οθόνες μας.

Έρωτας μετά: Ο βραβευμένος ηθοποιός Κώστας Νικούλι μιλά για την είσοδό του στη σειρά του Alpha που συνδέεται άμεσα με την τραγική ιστορία της Αννας.

Στην ενότητα Life μεγάλο αφιέρωμα στα γλυκά των Χριστουγέννων και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο TV Έθνος που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής στις 8 Δεκεμβρίου 2019.

8 λέξειςTV ΈθνοςΔανάη Παππά