Τηλεόραση|08.12.2019 15:57

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: O Κυπραίος θα καταδώσει τον ?ούκα για τον φόνο του Γιάννου;

Αλέξης Μίχας

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόµενα επεισόδια της σειράς «Άγριες µέλισσες». Την ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον ∆ούκα ως ύποπτο για τον φόνο του Γιάννου, ο Θωµάς έρχεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια. Λίγο αργότερα θα πάρει µεγάλη χαρά όταν η Ελένη του ζητά να τη συνοδεύσει στην παράσταση που δίνει στο χωριό ένα µπουλούκι. Εκεί η ∆ρόσω γοητεύεται από τον τραγουδιστή του µπουλουκιού, τον Παύλο, και κάνει ένα παράτολµο βήµα. Η νεαρή κοπέλα ξεµυαλίζεται από τη ζωή των ηθοποιών και πιο πολύ από τον Παύλο, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να την πείσει να τον ακολουθήσει. Εν τω µεταξύ ο Κλεοµένης, προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει την περιουσία της Πηνελόπης, προσεγγίζει τον Κωνσταντή για να τον φέρει µε το µέρος του.

Η Ανέτ µαθαίνει µε έκπληξη πως η Αγορίτσα έχει φυλάξει κρυφά από τον ∆ούκα όλα τα χαρτιά του πατέρα τους. Πάνω στην έρευνα θα ανακαλύψει κάποια καλά κρυµµένα µυστικά της οικογένειάς της. Ο ∆ούκας πιέζει την Ασηµίνα να πείσει την Ελένη να πουλήσει τα χωράφια της και τη φέρνει αντιµέτωπη µε αυτά που την περιµένουν αν δεν το κάνει. Η Ασηµίνα πιέζεται από παντού και ο Νικηφόρος, ψυχραµένος µαζί της ακόµα λόγω του βιβλίου, δεν βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει. Ο Λάµπρος ζηλεύει τον Κυπραίο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη µάχη για την καρδιά της Ελένης. Λίγο αργότερα, ο Θωµάς ανακαλύπτει έναν πιθανό µάρτυρα στον φόνο του Γιάννου. Πείθει τον βοσκό να τον εµπιστευτεί, και αυτός του οµολογεί ποιους και τι είδε το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου.

Ο Παύλος προτείνει στη ∆ρόσω να αφήσει το χωριό και να πάει µαζί του στον θίασο, υποσχόµενος πως θα τη βοηθήσει να κάνει µεγάλη καριέρα στο τραγούδι. Ο πόλεµος ανάµεσα στον ∆ούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει µε... νικητή τον ∆ούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θα αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος είτε σε κάποιον αγοραστή. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος βάζει τη Μυρσίνη µεσάζοντα για τον εκβιασµό που θέλει να κάνει στον ∆ούκα µε σκοπό να του δώσει αυτά που θέλει, διαφορετικά θα τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου. Εν τω µεταξύ, ο Λάµπρος κάνει µια σηµαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το µέλλον του γάµου τους, η οποία θα αλλάξει όλα τα δεδοµένα. Mια συζήτηση της Ελένης και της Ασηµίνας για το ένοχο µυστικό του φόνου που διέπραξαν θα φτάσει στ’ αυτιά κάποιου επικίνδυνου άντρα. Ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάµεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέµα των χωραφιών, προσπαθώντας µάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος και θα φέρει την αρχή των κακών για όλους.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο TV Έθνος (8/12)

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1