Τηλεόραση|09.12.2019 16:32

8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Εξαφανίζεται η Αριάδνη εξαιτίας της Ηλιάνας

Αλέξης Μίχας

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της καθηµερινής σειράς «8 λέξεις». Η Ναυσικά πραγματοποιεί την απειλή της και κάνει μήνυση στον Σίμο για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο Λουκάς ταράζεται από την ανάρτηση του Σίμου, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη και απαιτεί να μάθει την αλήθεια για τη σχέση του με τη νέα του γραμματέα. Την ίδια ώρα, ο Αλέκος κάνει μια πολύ ιντριγκαδόρικη πρόταση. Η Εύα ζητά από τον Σίμο να χωρίσουν, αλλά η αντίδρασή του την ξαφνιάζει καθώς εκείνος αρνείται. Αντίθετα, το διαζύγιο Μιχαήλ - Ηλιάνας είναι γεγονός.  Ο Σίμος, που βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση για ακόμα μία φορά, επισκέπτεται τη Ναυσικά και της προτείνει να κάνουν μια συμφωνία. Τα καταφέρνει, αλλά με πολύ σκληρούς όρους για τον ίδιο.

Ο Οδυσσέας πιέζει τον Μιχαήλ να ψάξουν για τον πατέρα τους, να μάθουν αν ζει, αγνοώντας ότι ο Μιχαήλ τού κρατάει μυστικά σχετικά με την επικοινωνία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον Μάρκο Καλλέργη.

Η Ναυσικά και η Ρωξάνη καταφέρνουν να πείσουν τον Μιχαήλ προκειμένου να αφήσει την Αριάδνη να πάει στην Κέρκυρα με την Ηλιάνα και τον Δημήτρη. Με μεγάλη αγωνία και ανησυχία, ο Μιχαήλ αποχαιρετά την κόρη του, καθιστώντας υπεύθυνο τον Δημήτρη για την ασφάλειά της, αφού δεν εμπιστεύεται την Ηλιάνα, την οποία θεωρεί ψυχικά διαταραγμένη. Στην Κέρκυρα, η Ηλιάνα πέφτει πάνω στον Οδυσσέα και ακούγονται σκληρά λόγια και από τις δύο πλευρές, ενώ η Ηλιάνα δεν διστάζει έπειτα από αυτό να πάει και στο ατελιέ του Οδυσσέα και να επιτεθεί στην Ερση.

Η επέμβαση της Ολυμπίας ολοκληρώνεται με επιτυχία και ο Σίμος με την Εύα περνούν τις ώρες τους έξω από την εντατική, μέχρι να τους επιτραπεί να τη δουν. Μια μετεγχειρητική επιπλοκή θα κόψει απότομα τη χαρά τους.  Στο νησί των Φαιάκων, η Ηλιάνα τυφλωμένη από το μίσος της για τον Οδυσσέα κάνει το μοιραίο λάθος... Παρατάει τη μικρή Αριάδνη μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο προκειμένου να πάει να επιτεθεί στον Οδυσσέα και στην Ερση. Οταν επιστρέφει, η μικρή Αριάδνη είναι άφαντη!

Το κείμενο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο TV Έθνος (8/12)

8 λέξειςΣΚΑΪ