Τηλεόραση|13.12.2019 12:54

GNTM 2 - Άννα Χατζή: Η αποχώρηση, τα δάκρυα της Κάτιας και η επική ατάκα του Μπράτη

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (12/12), τα έξι κορίτσια του «GNTM 2» βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή για να ακούσουν ποια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας. 

Στη δοκιμασία αποχώρησης, το αγαπημένο παιδικό παραμύθι της «Κοκκινοσκουφίτσας» συνάντησε τη μόδα και τα κορίτσια κλήθηκαν να αποδώσουν τη σύγχρονη εκδοχή του, παρέα με τον λύκο. Από την πρώτη στιγμή, όμως, η Άννα Μαρία δεν έβγαζε καθόλου αγωνία στο βλέμμα ή τις εκφράσεις της και η Έλενα Χριστοπούλου έσπευσε να τη διορθώσει και να της δείξει τι ακριβώς έπρεπε να κάνει. Στη συνέχεια, ο Άγγελος Μπράτης είπε μία ατάκα που έκανε όλα τα κορίτσια να πέσουν κάτω από τα γέλια. 

Από την άλλη, η Κάτια έπρεπε να βγάλει προς τα έξω την ώρα της φωτογράφησής της το συναίσθημα του φόβου, κάτι που η ίδια θεωρούσε πριν μπει στο σετ αρκετά εύκολη διαδικασία. Έτσι, έφερε στο μυαλό της μία από τις χειρότερες στιγμές που έζησε στον παρελθόν και την έχει στιγματίσει προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

«Είχα μία περίεργη σχέση στη ζωή μου η οποία τελείωσε… καλά, να το πω έτσι, χωρίς θύματα αλλά είχε περάσει περίεργα. Δεν φοβάμαι να προκαλώ τον εαυτό μου και να θυμηθώ τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου για να βγάλω το επιθυμητό αποτέλεσμα» ανέφερε συγκινημένη η Κάτια στην κάμερα του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας μία σκοτεινή πλευρά της ζωής της.

Στο πλατό, οι τέσσερις κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας η Άννα Χατζή. Η ξανθιά καλλονή, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, είπε: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που το ταξίδι του GNTM τελειώνει εδώ για εμένα. Είναι ένα κρίσιμο σημείο. Δεν ήθελα να φύγω τώρα, αλήθεια, είναι ό,τι χειρότερο. Δεν έχω λόγια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα και θέλω να βγω έξω να δουλέψω, αλλά έχω και μία μικρή απογοήτευση που έφυγα τώρα». 

Τα πέντε πλέον κορίτσια του GNTM 2, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιού, Κάτια Ταραμπάνκο, Χαρά Παππά και Μαρία Μιχαλοπούλου, θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο σε ένα ταξίδι έκπληξη. Εκεί θα συναντηθούν με ισχυρούς ανθρώπους της μόδας, όμως μια θα επιστρέψει πιο νωρίς στη χώρα μας.

GNTMΒίκυ ΚαγιάΈλενα ΧριστοπούλουGNTM 2