Τηλεόραση|24.01.2020 11:47

Eurovision 2020: Φουντώνουν οι φήμες για τη Στεφανία Λυμπερακάκη - Το «όχι» της Μαρίνας Σάττι

Άκης Φωτόπουλος

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια που ζει και κάνει καριέρα στην Ολλανδία είναι μόλις 17 ετών και σύμφωνα με τους ειδικούς διαθέτει όλο το απαραίτητο πακέτο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό του Ρότερνταμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στεφανία εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision, κατακτώντας την όγδοη θέση. Λίγους μήνες πριν είχε πάρει μέρος και στο The Voice Kids, ενώ συμμετείχε και στην πιο δημοφιλή παιδική χορωδία της Ολλανδίας.

Θεωρείται μάλιστα ανερχόμενη δύναμη στον θαυμαστό κόσμο των social media  καθώς έχει περισσότερους από 250.000 followers στο Instagram. Στην Ελλάδα η Στεφανία είχε εμφανιστεί στα περσινά MAD Video Music Awards μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά.

Το «όχι» της Μαρίνας Σάττι

Οι άνθρωποι της ΕΡΤ για το ίδιο θέμα της εκπροσώπησης βολιδοσκόπησαν όπως λέγεται  - μόλις πρόσφατα - τις διαθέσεις της Μαρίνας Σάττι  εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση. Η νεαρή τραγουδίστρια αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς για το νέο της άλμπουμ και δεν τις περισσεύει χρόνος να ασχοληθεί με ένα τόσο απαιτητικό πρότζεκτ, όπως είναι η Eurovision.

Στεφανία ΛυμπερακάκηEurovisionΜαρίνα ΣάττιEuro 2020