Τηλεόραση|16.12.2019 12:31

Τελική ευθεία για το GNTM 2: Το φαβορί, οι φιναλίστ και τα πικρόχολα σχόλια

Φωφώ Μπόνιου

Κατάφεραν να επιβιώσουν με όπλο το καλλίγραμμο κορμί τους και το λαμπερό χαμόγελό τους. Το «TV Εθνος» παρουσιάζει τις πέντε φιναλίστ του GNTM με τις καλύτερες στιγμές τους, τις ατάκες τους και τα πικρόχολα σχόλιά τους για τις συμπαίκτριές τους

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ όλα ξεκίνησαν σε μια παραλία, όπου την εντόπισε εν ώρα φωτογράφισης ο Δημήτρης Σκουλός. Το μέλος της επιτροπής του GNTM προέτρεψε το μοντέλο να δηλώσει συμμετοχή στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας και κάπως έτσι όλα ξεκίνησαν για την καλλονή από την Ουκρανία. Φυσικά το γεγονός ότι εργάζεται ως μοντέλο αποτέλεσε για την Κάτια ένα επιπλέον εφόδιο, καθώς σε όλες τις δοκιμασίες και τις φωτογραφίσεις εισέπραττε σχόλια τύπου είσαι «model material».

Η καλύτερη στιγμή για την Κάτια ήταν η φωτογράφιση πάνω σε μπουλντόζα, την ημέρα των γενεθλίων της, ενώ σχολιάστηκε αρνητικά για το κλικ στον στίβο μάχης. Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό σίγουρα θα τη θυμάται ως μέλος των FF (Final Five), ως την παίκτρια που κατηγορήθηκε από τα υπόλοιπα μοντέλα στο σπίτι του GNTM ότι κάνει bullying στην Ελευθερία, ως το κορίτσι-νοικοκυρά που έστρεψε τα πυρά της στην αγρότισσα Μαρία για την άπλυτη κατσαρόλα, αλλά και ως το κορίτσι που δήλωνε επανειλημμένως ότι θέλει να τις διώξει όλες από το σπίτι για να βγει πρώτη. 

T

Η 24ΧΡΟΝΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΜΙΖΙΟΥ από την άλλη, γνωστή και ως Κέισι, που εργάστηκε για δύο χρόνια ως μοντέλο, μπήκε στο παιχνίδι γιατί όπως είχε πει στην οντισιόν την ενδιαφέρει ο χώρος του μόντελινγκ. Οι επιδόσεις της στο παιχνίδι έδειξαν μια κοπέλα συγκεντρωμένη στον στόχο της. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν και το γεγονός ότι καμία φορά δεν υπήρξε υποψήφια προς αποχώρηση, κερδίζοντας την καλύτερη φωτογραφία στη φωτογράφιση με τα πουλερικά καθώς και στο διαφημιστικό σποτ. Ηρθε κοντά με τη Χαρά, την Πόπη (με την οποία γνωρίζονταν) και την Ιλντα, ενώ δεν ήρθε σε κόντρα με συμπαίκτριές της, επιλέγοντας να είναι απέναντι από τις FF. Σε μία μάλιστα από τις δοκιμασίες, επιλέγοντας να δώσει το ντισαβαντάζ στη Σουζάνα, αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter: «Κέισι, γίνε η Λενιώ του #gntmgr» και «Κέισι. Δικάζει. Λύεται η συνεδρίαση!».

«Είσαι το λαϊκό κορίτσι του αγελαδάρη που γνώρισε σε μια παμπ. Η φωτογραφία σου είναι αδιάφορη, τα ωραία σου πόδια φαίνονται τεράστια. Είναι δεύτερο» της είπε ο Αγγελος Μπράτης για τη φωτογραφία της στο ροντέο και εκείνη αντέδρασε βάζοντας τα κλάµατα on air. 

GNTM

Η ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑ∆ΟΥ είναι η πιο νεαρή της παρέας. Μόλις 18 χρόνων έλαβε τον τίτλο του Μπράτης girl, αν και οι συµπαίκτριές της αρέσκονταν να την αποκαλούν ως ο ελαφάκι του GNTM. Η γλυκιά πιανίστρια κρατούσε αποστάσεις ασφαλείας από τις FF και όταν τη ρωτούσαν για τα κορίτσια της αντίπαλης παρέας έλεγε: «Τελική τριάδα δεν θέλω να δω την Κάτια, µπορεί και να τη δω, αλλά δεν θα τη δω, θα της βάλω σακούλα. Η Κάτια και η Μαρτίνα είναι ό,τι χειρότερο µέσα σε αυτό το σπίτι». Αν και κατάφερνε να ενθουσιάσει µε τα κλικ της (στη φωτογράφιση ως Μαίρη Πόπινς), ωστόσο ποτέ δεν είχε επικρατήσει των συµπαικτριών της. Χαρακτηριστική άβολη στιγµή για τη 18χρονη ήταν όταν έπρεπε να απολογηθεί για τη συνεργασία της µε την Αναστασία Περράκη: «∆εν µε ενδιαφέρει ο λόγος που µου το αρνήθηκε, αλλά θα προτιµούσα να το ακούσω από τον κ. Μπράτη παρά από την Αναστασία» είπε η Αννα-Μαρία, κάνοντας έξαλλη τη Βίκυ Καγιά που ειρωνικά της είπε «ωραία συµπεριφορά». 

Η ΧΑΡΑ ΠΑΠΠΑ υπήρξε το πρώτο κορίτσι που είδαµε στη φετινή οντισιόν. Φυσικά οι κριτές δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους και για τα προσωπικά της, η οποία δήλωσε ερωτική µετανάστρια για τα µάτια του Τούρκου πρωταγωνιστή Μπουράκ Χακί. Η πορεία της στο παιχνίδι είχε σκαµπανεβάσµατα, αν και πάντα οι κριτές την επαινούσαν για τη στάση της και το λαµπερό της χαµόγελο. Αλλαξε τα µαλλιά της, τήρησε αποστάσεις από τις FF, δέθηκε µε την Κέισι και κάθε φορά που έφευγε ένα κορίτσι από την παρέα της έκλαιγε σαν µικρό παιδί. Καλύτερη στιγµή της η φωτογράφιση στο τραµπολίνο ως άλλη Μαίρη Πόπινς. Σε γενικές γραµµές τα πήγε καλά και µόνο µία φορά στάθηκε απέναντι από τη Βίκυ Καγιά, για ένα κακό της στιγµιότυπο στον τοίχο αναρρίχησης. Οσο για την ατάκα που χρεώνεται, είναι η εξής: «Εγώ φοράω φουλ του Μπουράκ, αλλά τι; Θα βγω στην τηλεόραση µε τα βρακιά του Μπουράκ; ∆εν λέει».

Η Βίκυ Καγιά την επαίνεσε για την απόφασή της να δηλώσει συµµετοχή στο παιχνίδι και να αφήσει το πόστο της στις λαϊκές, όπου εργάζεται. Η αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου διατήρησε το έντονο του χαρακτήρα της από την αρχή. Σχολίαζε τους πάντες, δεν άφηνε να πέφτει τίποτα κάτω, µπροστά και πίσω από τις κάµερες. ««Η Κάτια ξεκίνησε από τον ουρανό και έχει πέσει στα τάρταρα. Εφτασε προτεινόµενη. Ποιος ; Ενας επαγγελµατίας µοντέλο που µας είχε πρήξει την κυκλοφορία µας! Εφόσον είναι ήδη σε αυτήν τη θέση, µια σπρωξιά θέλει να φύγει. Αυτό λέγεται δικαίωση. Λέγεται επίσης και εκδίκηση, που είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και είναι µπάµιες. Και τις µπάµιες έφαγε σήµερα η Κάτια» έλεγε για τη συµπαίκτριά της. Στα θετικά της πορείας της είναι σαφέστατα οι τέσσερις επιτυχίες της στο σετ της φωτογράφισης (µεταξύ αυτών και για το εξώφυλλο περιοδικού), ενώ στα αρνητικά ήταν η κακή φωτογραφία ως σύγχρονη Εύα και η παραβίαση του κανονισµού όταν ζήτησε να τη βοηθήσει µακιγιέζ, αν και η δοκιµασία δεν το επέτρεπε.

T
GNTM 2GNTMΒίκυ ΚαγιάΚάτια Ταραμπάνκο