Τηλεόραση|17.12.2019 14:58

Άνοιξε το νέο «Καφέ της Χαράς»: Ο έρωτας που αναζωπυρώνεται (pics)

Αλέξης Μίχας

Τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί στο καφέ Dante’s στο Κορωπί όπου γίνονται τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1, Αννα Βλαβιανού, ο Χάρης Ρώμας, η Άννα Χατζησοφιά και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της διαχρονικής κωμωδίας του ΑΝΤ1.

«Είναι πλήρης συναισθημάτων γι’ αυτό που πάμε να κάνουμε. Και αυτό ισχύει για όλους τους συνεργάτες. Κατά 80% είμαστε η ομάδα του παλιού «Καφέ της Χαράς» με νέες όμως προσθήκες. Από το πρώτο επεισόδιο κιόλας του σίκουελ νιώσαμε όχι μόνο σαν να μην πέρασε μια μέρα αλλά σαν να μην πέρασε μια ώρα. Περάσαν χρόνια που δεν βλεπόμασταν σε τακτική φάση όμως η επικοινωνία ποτέ δεν χάθηκε. Και βέβαια μας συνδέει βαθιά αγάπη» ανέφερε ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς στο ρόλο του Περιάνδρου Πώποτα Χάρης Ρώμας. «Είχαμε τόσες πολλές ιδέες που περνάμε το παλιό καλό πρόβλημα. Δεν ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να πετάξουμε. Υπάρχει πληθώρα ιδεών. Είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό για εμάς. Γελούσαμε τότε και σήμερα γελάμε πολύ στα γυρίσματα».

«Ήταν αποφασισμένο από την πρώτη στιγμή να έχουμε και νέους συνεργάτες» συνέχισε ο Χάρης Ρώμας. «Θέλαμε να ανανεώσουμε την εικόνα του «Καφέ». Να δει ο κόσμος αυτό που αγαπούσε αλλά φρέσκο και όχι γερασμένο. Να δημιουργηθεί μια εικόνα ανανέωσης» επισημαίνοντας πως νιώθει μεγάλη τιμή που ο ΑΝΤ1 επέλεξε για το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς οπότε και το κανάλι συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας την προβολή του σίκουελ του «Καφέ της Χαράς. Είμαι περήφανος και συγκινημένος».

«Είμαστε καλύτερα στη συνεργασία και σ’ αυτά τα 15 χρόνια βοήθησαν πολύ έχοντας βέβαια συνεχή επαφή» ανέφερε η Άννα Χατζησοφιά επισημαίνοντας πως «το κοινό αποφασίζει αλλά είναι πραγματικά μια πολύ καλή δουλειά που έγινε με μεγάλη προσοχή και προσπάθεια».

«Εδώ είμαστε πάλι. Θα τσακωνόμαστε πάλι, θα διαφωνούμε, δεν θα το αντέχω, δεν θα με αντέχει» είπε εμφανώς ευδιάθετη η Ρένια Λουϊζίδου. «Το κύτταρο της σειράς δεν αλλάζει» επισήμανε η καλή ηθοποιός. «Η Χαρά παραμένει αυτό που ήταν. Αθυρόστομη, ελεύθερος, τσαμπουκάς προοδευτικός. Ο Πώποτας παραμένει κολλημένος. Όμως η ιστορία δεν ξεκινά από εκεί. Ξεκινά από τα παιδιά τους και μια κατάσταση που δεν περίμεναν πως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν».

Πράγματι η ιστορία επικεντρώνεται στην Βάλια και στον Μάνο. Που έχουν μεγαλώσει πια και η μοίρα αλλά και κάποιες καταστάσεις θα αναζωπυρώσουν τον παιδικό τους έρωτα. «Είμαι πολύ συγκινημένη που ο πρώτος μου ρόλος επαγγελματικά είναι αυτός που ήταν ο πρώτος μου ρόλος ως παιδί. Μεγάλη χαρά που συναντώ όλη αυτή την οικογένεια. Αγαπούσα αυτό το ρόλο και τώρα βλέποντας την εξέλιξή του τον αγαπώ ακόμη περισσότερο» αποκάλυψε η Εφη Ρασσιά. Ο Πάρης Σκαρτσολιάς από την πλευρά του είπε «Από εδώ ξεκίνησα και χρωστάω στο Χάρη και στην Άννα την επαγγελματική μου κατάρτιση. Με τις συμβουλές τους για να εξελίξω αυτό που αγαπάω. Είμαι χαρούμενος πραγματικά. Το «Καφέ της Χαράς» σηματοδοτεί την νέα μου αρχή στο χώρο μετά την αποφοίτησή μου από τη σχολή».

Καφέ της ΧαράςΧάρης ΡώμαςΡένια Λουιζίδου