Χρήστος Φερεντίνος: Το «Deal» επιστρέφει για τέταρτη σεζόν στον Alpha
NewsroomΤο «Deal» επιστρέφει για τέταρτη σεζόν στον Alpha και υπόσχεται τολμηρές και ξεκαρδιστικές στιγμές, αλλά και πολλά κέρδη. Είκοσι δύο κουτιά ζυγίζουν από 0.01cent έως 60,000 ευρώ. Το 23ο όμως, μπορεί να διπλασιάσει το βάρος του και να φτάσει έως και τις 120,000 ευρώ.
Ο Χρήστος Φερεντίνος παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το τηλεπαιχνίδι που μοιράζει χρήματα. Είκοσι δύο παίκτες και ο τραπεζίτης έρχονται αντιμέτωποι με το τυχαίο και τις πιθανότητες. Η τύχη μπορεί να είναι αστάθμητος παράγοντας, αλλά η στρατηγική και οι διαπραγματευτικές ικανότητες είναι ίδιον εκείνου που θα κερδίσει πολλές χιλιάδες ευρώ.
Η συνταγή είναι πλέον κλασική, αλλά φέτος το «Deal» σερβίρεται ανανεωμένο: εντυπωσιακό πλατό, θαρραλέοι παίκτες, ποσά με πολλά μηδενικά και φυσικά η συμμετοχή του κοινού. Έρχεται τον Ιανουάριο στον Alpha.
- Ποιος είναι ο αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που κατασκόπευε υπέρ της Κίνας - Τα κρίσιμα στοιχεία που διέρρεε
- Έφοδος στο γραφείο του ιδιοκτήτη του εργοστασίου «Βιολάντα» - Κατασχέθηκαν υπολογιστές και έγγραφα
- Εξαφάνιση 16χρονης από Πάτρα: Νέα μαρτυρία που τα αλλάζει όλα - «Η Λόρα είχε χαρτί με την υπογραφή της μαμάς της»
- Ιμάν Κελίφ: «Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»