Τηλεόραση|20.12.2019 00:27

GNTM 2: Πώς ψηφίζετε στον τελικό και οι τρεις δοκιμασίες των κοριτσιών

Φωφώ Μπόνιου

Μία ανάσα πριν από το τέλος του μεγάλου τελικού του «Greece’s Next Top Model 2» και το ethnos.gr παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μεγάλη βραδιά της Πέμπτης από την οποία θα αναδεχθεί η νικήτρια του διαγωνισμού. 

Διαβάστε ακόμα: Τελικός GNTM: Οι σύντροφοι των κοριτσιών μπήκαν στο πλατό - Η πρόταση γάμου και τα κλάματα

Τα κορίτσια που εξασφάλισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, η Κέισι Μίζιου, η Αννα-Μαρία Ηλιάδη και η Κάτια Ταραμπάνκο, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις… φωτογραφικές τους αποστολές και αναμένουν την Πέμπτη το βράδυ τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ψηφοφορία του κοινού, που θα γίνει μέσω του my.star.gr. Η όλη διαδικασία με τη συμμετοχή των τηλεθεατών θα ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, οπότε θα βγει στον αέρα το live μέρος του τελικού, αφού μέχρι εκείνη την ώρα (21.00 - 24.00) θα προβάλλεται σε μαγνητοσκόπηση το κομμάτι των δοκιμασιών με τις επιδόσεις των κοριτσιών σε κάθε σετ και την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις δύο φωτογραφίσεις από πλευράς των τεσσάρων κριτών. Θα εξαιρεθεί η βαθμολογία για την τελευταία δοκιμασία, η οποία θα ανακοινωθεί live μαζί με τα ποσοστά που θα δώσει το κοινό, το οποίο θα ψηφίζει μπαίνοντας στη συγκεκριμένη διεύθυνση μέσα από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του Star, έχει προβλεφθεί η μεγάλη εισροή συμμετεχόντων και δεν θα υπάρξει κανένα τεχνικό πρόβλημα. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι για τον ίδιο διαγωνισμό μεγάλος αριθμός χρηστών δεν κατάφερε να μπει στο σύστημα και να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια, δημιουργώντας τεχνικό πρόβλημα, με το σύστημα να καταρρέει, χωρίς πρόβλεψη για κάτι ανάλογο.

«Έχετε μπει στο σάιτ δεκάδες χιλιάδες και έχει μπλοκάρει το σύστημα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει! Οσοι είστε μέσα συνεχίστε, είστε δίπλα στα κορίτσια! Αυτοί που μπήκατε πρώτοι στο σάιτ, καταφέρατε και ψηφίσατε. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί ήσασταν πάρα πολλοί και δεν το περιμέναμε» είχε δηλώσει πέρσι η Βίκυ Καγιά κατά τη διάρκεια του τελικού, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη προβλήματος στην όλη διαδικασία. Σημαντικό ρόλο φυσικά έπαιξε πέρσι και το μικρό χρονικό διάστημα, κατά το οποίο ο κόσμος είχε στη διάθεσή του. Τα τρία λεπτά φάνηκαν ελάχιστα για τους δεκάδες χιλιάδες χρήστες που μπήκαν στο my.star.gr. Και φέτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο χρόνος που θα δοθεί στο κοινό θα είναι ίδιος, με τη μοναδική διαφορά ότι αυτή τη φορά έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα από την παραγωγή.

Οι δοκιμασίες και το παρασκήνιο

Τα τρία καλλίγραμμα κορίτσια κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε τρία διαφορετικά concept φωτογράφισης. Στην πρώτη δοκιμασία οι υποψήφιες φορώντας πανάκριβα κοσμήματα ποζάρουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στη δεύτερη οι τρεις διαγωνιζόμενες φορούν τα καλά τους για να δώσουν το καλύτερο κλικ ως προσκεκλημένες σε πάρτυ, ενώ στην τρίτη δοκιμασία τις περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η παραγωγή προσκάλεσε τους συντρόφους των φιναλίστ για μια ρομαντική φωτογράφιση με φόντο την Ακρόπολη.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της τρίτης αυτής δοκιμασίας ο σύντροφός της Κάτιας Ταραμπάνκο δεν δίστασε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, παραδίδοντάς της μάλιστα και δαχτυλίδι. Οι πληροφορίες λένε ότι αν και ενθουσιάστηκε η Κάτια, εντούτοις πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του. Εμφανώς συγκινημένη ήταν και η Κέισι Μίζιου όταν είδε το σύντροφό της, Δημήτρη. Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει λίγο χρόνο από την παραγωγή του «GNTM», προκειμένου να τον αγκαλιάσει. Και η Αννα-Μαρία Ηλιάδη βρέθηκε μπροστά σε μια πρόκληση από τη μεριά του συντρόφου της, ο οποίος της ζήτησε να φύγουν από το παιχνίδι, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση από τη 18χρονη πιανίστρια.

Να τονιστεί τέλος ότι η κοπέλα που θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του «GNTM 2» θα πάρει το ποσό των 50.000 ευρώ, θα κάνει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο και θα φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο περιοδικού μόδας. Επίσης, η Βίκυ Καγιά όπως έχει δηλώσει μέσα από την εκπομπή θ' ανακοινώσει κατά τη διάρκεια του τελικού μία ακόμη έκπληξη από τους κριτές ως έπαθλο για τη μεγάλη νικήτρια

Άννα Μαρία Ηλιάδουτελικός GNTMGNTMΚάτια ΤαραμπάνκοGNTM 2