Τηλεόραση|20.12.2019 00:43

GNTM: Οι σύντροφοι των κοριτσιών μπήκαν στο πλατό - Η πρόταση γάμου και τα κλάματα

Newsroom

Μια έκπληξη περίμενε τις τρεις φιναλίστ διαγωνιζόμενες στον τελικό του GNTM το βράδυ της Πέμπτης, και συγκεκριμένα στην τρίτη δοκιμασία για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας. Μετά την αποχώρηση της Μαρίας, την πρώτη θέση στο ριάλιτι μόδας διεκδικούν η Κέισι, η Κάτια και η Άννα Μαρία.

Στην τρίτη εκ των δοκιμασιών τα κορίτσια χρειάστηκε να ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη, αγκαλιά με τους συντρόφους τους. Η εισβολή των τριών συντρόφων στο πλατό δεν πήγε για τις τρεις παίκτριες όπως θα φανταζόμασταν. Η Κάτια Ταραμπάνκο φάνηκε να δέχεται από τον αγαπημένο της, Γιάννη Χαλβατζή, ένα δακτυλίδι, που όμως το επέστρεψε, καθώς όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνιδιού το ζευγάρι χώρισε.

T

Το ζευγάρι που φάνηκε να τα πηγαίνει περίφημα ήταν η Κέισι Μίζιου με τον σύντροφό της, Δημήτρη, ο οποίος της έλεγε διαρκώς πόσο υπέροχη είναι. Τη μεγάλη έκπληξη όμως έκανε ο σύντροφος της Άννας Μαρίας. Συγκεκριμένα ο σύντροφος της 18χρονης, Τάσος Ιωαννίδηςτης ζήτησε πάνω στο σετ και λίγο πριν φωτογραφηθούν να φύγουν εκείνη τη στιγμή από το παιχνίδι. Η Άννα Μαρία επηρεάστηκε και ξέσπασε σε κλάματα όπως είχαμε δει και στο τρέιλερ, ενώ η Βίκυ Καγιά άρχισε να παροτρύνει τη νεαρή πιανίστρια (όπως θα έκανε και αν ήταν κόρη της) να συνεχίσει τη δοκιμασία. Το οποίο και έγινε και τελικά ολοκληρώθηκε και η τρίτη φάση της φωτογράφισης του τελικού.

T
Άννα Μαρία Ηλιάδουτελικός GNTMGNTMΚάτια Ταραμπάνκο