Τηλεόραση|23.12.2019 13:35

Τελικός The Voice: Ο νικητής, τα ντουέτα έκπληξη και η απουσία Καπουτζίδη

Άκης Φωτόπουλος

Ένας ακόμη τελικός του «Τhe Voice og Greece» ολοκληρώθηκε με νικητή αυτή τη φορά τον Δημήτρη Καραγιάννη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ένας εξαιρετικός ερμηνευτής που έδειξε εξαρχής τη δυναμική του ενώ στο άκουσμα του αποτελέσματος αντέδρασε με πολύ ωραίο τρόπο δείχνοντας πόσο σεμνό παιδί είναι.

Οι οκτώ φιναλίστ, τέσσερα κορίτσια και τέσσερα αγόρια ερμήνευσαν πολύ ωραία κομμάτια που επέλεξαν μαζί με τους coaches τους επιβεβαιώνοντας ότι το «Voice» παραμένει ένα τάλεντ σόου με όλη τη σημασία της λέξης. Και αυτή τη φορά είδαμε πολύ καλές φωνές, μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια σωστά επιλεγμένα για τις φωνές των υποψηφίων.

To «Voice» αποδεικνύει και στην πράξη ότι χωρίς να χρησιμοποιεί στοιχεία ριάλιτι μπορεί να ενώσει ανθρώπους της διπλανής πόρτας δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουνε το όνειρο τους πραγματικότητα.

Χρόνο με το χρόνο το «Voice» γίνεται καλύτερο. Εξού και η μεγάλη απήχηση του στο τηλεοπτικό κοινό. Ένα πρόγραμμα καλοδουλεμένο που βοηθά στην ανάδειξη ταλέντων. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του όλου πρότζεκτ έχουν φυσικά και οι τέσσερις κριτές οι οποίοι όπως θα λέγαμε είναι όλα τα λεφτά, μιας και ο καθένας καταθέτει κάτι δικό του. Μουζουράκης, Παπαρίζου και Ρουβάς αποτελούν το δυνατό πυρήνα του «Voice» ενώ η Ελεονώρα Ζουγανέλη που αντικατέστησε στο φετινό κύκλο τον Κωστή Μαραβέγια απέδειξε πόσο σωστή επιλογή ήταν.

Η Ζουγανέλη με τη φρεσκάδα και το ήθος που τη διακρίνει κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει ένα με τους άλλους τρεις κριτές προσδίδοντας και το δικό της χρώμα στο σόου.

Από το χθεσινό τελικό εκτός από τις δυνατές ερμηνείες των οκτώ φιναλίστ ξεχωρίσαμε και τα ντουέτα των Παπαρίζου – Μουζουράκη και Ζουγανέλη – Ρουβά που μας ταξίδευσαν με τις μοναδικές τους ερμηνείες.

Στο κομμάτι της παρουσίασης ο Γιώργος Λιανός στάθηκε αξιοπρεπώς. Ωστόσο ήταν εμφανής η απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη που είχε βάλει τη δική του σφραγίδα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με το αξεπέραστο χιούμορ του και την μεγάλη άνεση που τον διακρίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το «Voice» συνεχίζεται καθώς χθες οι άνθρωποι του ΣKAΪ έσπευσαν να προαναγγείλουν μέσω του Γιώργου Λιανού το νέο κύκλο του αγαπημένου τάλεντ σόου.

ΡουβάςΔημήτρης ΚαραγιάννηςΣΚΑΪThe Voice