Τηλεόραση|24.12.2019 12:54

Globetrotters: Νικητές η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης - Η πρώτη γνωριμία και οι καυγάδες

Newsroom

Η ταξιδιάρικη εκπομπή Globetrotters έφτασε στο τέλος της και μεγάλοι νικητές είναι το εκρηκτικό ζευγάρι Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης. Στον μεγάλο τελικό, ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκρινε τα τρία ζευγάρια, αφού πρώτα έλεγξε αν έχουν συγκεντρώσει όλα τα αντικείμενα που τους ζητήθηκαν από όλους τους προορισμούς που επισκέφτηκαν. Νικητές αναδείχθηκαν η Αντελίνα και ο Χάρης, τους οποίους είχε αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τους καυγάδες που έδιναν μια διαφορετική νότα σε κάθε επεισόδιο

Το ζευγάρι γνωρίστηκε µέσω Facebook. Ο Χάρης έκανε like στις φωτογραφίες της Αντελίνας και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Αντάλλασσαν µηνύµατα για δύο µήνες, το πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά, ωστόσο στην πορεία όλα άλλαξαν. Μια κάρτα του Χάρη «Είσαι η ζωή µου, δώσε µια ευκαιρία» µε ένα µπουκέτο λουλούδια ήταν αρκετά για την Αντελίνα. Μέσα σε έναν µήνα έµεινε έγκυος και όλα πήραν τον δρόµο τους.

Πώς βρέθηκαν στην εκπομπή Globetrotters

Παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο χαριτωµένα κοριτσάκια, τη Μελωδία-Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντίνα. Εκείνος συνθέτης. Σε ηλικία µόλις 11 ετών είχε την πρώτη του επαφή µε τη δισκογραφία µε το τραγούδι «Πιο καλή η µοναξιά», που ερµήνευσε µαζί µε τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο. Σπούδασε στη Βοστόνη των ΗΠΑ Εφαρµογές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη µουσική και επέστρεψε έχοντας έτοιµη τη µουσική για τον δίσκο του Γιάννη Πάριου «Παρέα µε τον Χάρη».

T

Η Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη είναι δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια. Παρουσίαζε µέσα από τη συχνότητα του ΑΡΤ την εκποµπή «Καληµέρα, τι κάνεις;» αλλά και µε τον Θανάση Πάτρα το µαγκαζίνο «Live Weekend». Το ζευγάρι κατά καιρούς -λόγω του ταµπεραµέντου και του άνετου επικοινωνιακού τους προφίλ- ανταποκρίνεται σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Χάρης και Αντελίνα µιλούν για την εκρηκτική τους σχέση, τα παιδιά τους, τα όνειρά τους για το µέλλον και τη µεγάλη αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

T

Η εµφάνιση πέρυσι στη «Φωλιά των Κου Κου» έµελλε να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Τότε ο Κρατερός Κατσούλης τούς είχε πει παρατηρώντας τους ότι «κάτι πρέπει να κάνετε, να βγάλετε τη ζωή σας προς τα έξω, θα κάνετε επιτυχία». Μάλλον τότε οι ιθύνοντες του Star άκουσαν τον παρουσιαστή τους και έτσι αποφάσισαν να προτείνουν στο εκρηκτικό ζευγάρι να συµµετάσχει στο «Globetrotters», ένα νέο πρόγραµµα του Star, µέσα από το οποίο οι συµµετέχουσες οµάδες καλούνται να φέρουν εις πέρας αποστολές σε όλο τον κόσµο, συγκεντρώνοντας πόντους και κατ’ επέκταση χρήµατα που προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αρχικά ο Χάρης ήταν αρνητικός λόγω των παιδιών και της δίµηνης απουσίας τους (Αύγουστο και Σεπτέµβριο). Η Αντελίνα, όµως, το ήθελε πολύ. Τον έπεισε λέγοντάς του ότι µέσα από αυτό µπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό.

Ούτε όµως οι ίδιοι είχαν προβλέψει όλα όσα θα ζούσαν αυτούς τους δύο µήνες εκτός Ελλάδας, µε τις αποστολές που τους αναθέτει ο Πέτρος Πολυχρονίδης να προκαλούν ακόµα και στιγµές εκρηκτικότητας µεταξύ τους. Αλλοι χαρακτηρίζουν τη στάση τους ειλικρινή, άλλοι εκτός ελέγχου. Το ζεύγος Βαρθακούρη δεν διστάζει να βγει από τα ρούχα του, να πει ο καθένας τα δικά του, χωρίς να νοιάζεται για την παρουσία της κάµερας. Και οι δύο ξεσπούν συχνά-πυκνά, είτε λόγω κούρασης, όπως θα πει ο Χάρης (µια και για τις ανάγκες των γυρισµάτων ξυπνούν πολύ νωρίς), είτε λόγω του έντονου χαρακτήρα και των δύο.

«Οι καβγάδες µας είναι το µυστικό της επιτυχίας του γάµου µας. Λέµε αυτό που νιώθουµε και µετά είµαστε καλά» θα πει η Αντελίνα σε µια συνέντευξή της. Ισως να είναι και αυτό το µυστικό που το ζευγάρι παραµένει ενωµένο και ερωτευµένο, όπως δηλώνουν, µέχρι σήµερα. Αποµένει να δούµε εάν θα είναι εκείνοι που µετά το πέρας των αποστολών τους θα καταφέρουν να πετύχουν τον σκοπό τους και να αναδειχθούν το ζευγάρι της χρονιάς. 

Οι βιτριολικές ατάκες ανάµεσα στο ζευγάρι

ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ ● «Το VIP το είδες εδώ; Ξέρεις τι σηµαίνει; Varthakouris is perfect». ● «Κάτσε πίσω µου και µη µιλάς». ● «Τα παιδιά µας έχουν κάνει τη σχέση µας πιο ισχυρή». ● «Της αφιερώνω το τραγούδι “Ποιος να συγκριθεί µαζί σου”». ● «Το παρακάνεις. Τι να σου πω, κορίτσι µου, να έχεις µέτρο». ● «Φάε το φαγητό σου, αγάπη µου, χωρίς να µιλάς». ● «Σκάσε και βρες έναν χαρταετό γιατί θα πετάξω εσένα». ● «∆εν θα παρουσίαζα πρωινή εκποµπή µε την Αντελίνα».

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ ● «Λιγούρι είσαι και φαίνεσαι, θα φας καµιά ανάποδη». ● «Για εµάς οι καβγάδες δεν είναι κάτι σοβαρό». ● «Την απιστία θα τη συγχωρούσα στον Χάρη, αλλά παντόφλα θα έπεφτε». ● «Απορώ µε την πατσαβούρα που σου άρεσε». ●«Εχω κρυφτεί στο πορτµπαγκάζ του Χάρη για να δω αν µου λέει αλήθεια». 

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε προαναγγείλει τη νίκη του ζευγαριού.

GlobetrottersΧάρης ΒαρθακούρηςΑντελίνα Βαρθακούρη