Τηλεόραση|29.12.2019 18:44

Δημήτρης Καραγιάννης: Πριν από το Voice ήµουν άγνωστος και τραγουδούσα στον δρόµο

Φωφώ Μπόνιου

Ο Δημήτρης Καραγιάννης εξηγεί γιατί δήλωσε συµµετοχή στο «The Voice» και αποκαλύπτει τι τον συµβούλεψε ο coach του, Σάκης Ρουβάς, αλλά και ποιο είναι το γούρι του.

Είστε ο φετινός νικητής του τάλεντ σόου «The Voice». Πώς αισθάνεστε;

Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος, ζω ένα όνειρο.

Το πιστεύατε ότι μπορείτε να κερδίσετε;

Οταν δηλώνεις συμμετοχή, έχεις φιλοδοξίες. Οσο προχωρά το παιχνίδι και δένεσαι με τους συναδέλφους που έχουν καταπληκτικές φωνές, δημιουργείς μια αισιοδοξία στον εαυτό σου, αν και δεν ξέρεις τι θέλει ο κόσμος. Σαφώς όμως το θέλεις.

Ποιον θεωρούσατε μεγάλο αντίπαλο;

Εμένα μου άρεσαν και άλλες φωνές, αλλά η Ελπίδα, με την οποία βρέθηκα στον τελικό, είχε κάτι το χαρακτηριστικό, μου θύμιζε Τσανακλίδου.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας το «Voice»;

Πριν από το «Voice» ήμουν ένας άγνωστος άνθρωπος που τραγουδούσε στον δρόμο. Είχα κάνει τις προσπάθειές μου όταν ξεκίνησα το 2005 επαγγελματικά, μετά ήρθε η κρίση, γύρισα σε άλλες δουλειές και τα τελευταία δύο χρόνια έκανα τον μουσικό του δρόμου. Οπότε πλέον η ζωή μου έχει αλλάξει ενθαρρυντικά και προς το καλύτερο.

Πώς ήταν η σχέση σας με τον coach σας, Σάκη Ρουβά;

Πολύ βοηθητικός, μας έδινε συμβουλές, είναι ένας άνθρωπος πειθαρχημένος, πολύ οργανωτικός, ήξερε τι ήθελε από τον καθένα μας και μας έβγαζε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι πολυεργαλείο ο άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο εκεί που βρίσκεται.

Τι σας είπε μετά τον τελικό;

Οτι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και ότι θέλει μυαλό, υπομονή, επιμονή και αφοσίωση.

Γιατί δηλώσατε συμμετοχή στο τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ;

Ηθελα να φύγω από τον δρόμο, να με δουν άνθρωποι του χώρου και να δω μια απήχηση στον κόσμο.

Στον δρόμο πώς αποφασίσατε να βγείτε;

Είναι ανάγκη καλλιτεχνική και σίγουρα ήθελα να εκφραστώ. Επί έξι χρόνια έμενα μόνος μου, αλλά λόγω κρίσης αναγκάστηκα να γυρίσω στο πατρικό μου και για να μην επιβαρύνω την κατάσταση έβγαινα και στον δρόμο, γιατί ήθελα να εκφράζομαι καλλιτεχνικά.

Τι είναι για εσάς το τραγούδι;

Τραγούδι είναι η ζωή, είναι σαν την αναπνοή. Μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν; Είναι ο κόσμος μου όλος. Νιώθω ότι ξεγυμνώνομαι πάνω στη σκηνή.

Οι δικοί σας άνθρωποι πώς αντέδρασαν;

Ηταν μαζί μου συνέχεια, ήταν υποστηρικτικοί και ήταν το γούρι μου.

Εχετε δεχθεί προτάσεις;

Προέχει το δισκογραφικό συμβόλαιο. Προτάσεις γίνονται, τίποτα επίσημο προς το παρόν.

Τι ονειρεύεστε από δω και πέρα;

Να είμαι στη δισκογραφία, να έχω δουλειά, να λέω ωραία τραγούδια και να τα αγαπάει ο κόσμος.

Νιώθετε τυχερός στη ζωή σας;

Εχω κάνεις διάφορες δουλειές, έχω δουλέψει ως αποθηκάριος, σε οικοδομή και σεκιούριτι. Η ζωή είναι μαραθώνιος για όλους, δεν κόβεις δρόμο. Ολος ο κόσμος έχει προβλήματα, έχει δυσκολίες. Οταν έχεις βάλει στόχο και θέλεις κάτι πολύ, κάποια στιγμή έρχεται. Εγώ ήμουν και τυχερός και όλο αυτό πήγε καλά. Σε όλα θέλει δουλειά και τύχη.

ΣΚΑΪΔημήτρης ΚαραγιάννηςThe Voice