Τηλεόραση|30.12.2019 18:52

Οσα αποκάλυψαν οι Ελληνες σταρ το 2019: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν «ντόρο»

Φωφώ Μπόνιου

Το «TV Εθνος» κάνει ένα φλας µπακ στο 2019 παρουσιάζοντας όλες τις προσωπικές ιστορίες αστέρων της σόουµπιζ που είδαµε και ακούσαµε στη µικρή µας οθόνη. 

Πρόσφατα η Ρούλα Κοροµηλά εξοµολογήθηκε µιλώντας στο «Ενώπιος ενωπίω» ότι θέλησε να υιοθετήσει ένα παιδάκι, ενώ πριν από χρόνια, όπως ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε κάνει δέκα προσπάθειες εξωσωµατικής γονιµοποίησης: «Σταµάτησα για 1,5 µε 2 χρόνια από την τηλεόραση. Εµεινα στην Ελλάδα, έκανα περίπου δέκα εξωσωµατικές, µετά πήγα και στο εξωτερικό να κάνω εξωσωµατικές, γιατί είχα τον διακαή πόθο και την επιθυµία, από µικρό κοριτσάκι ακόµα, να γίνω µαµά. Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω και δεν τα κατάφερα. Τώρα που δεν εργάζοµαι στην τηλεόραση είµαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια ορφανά. Πάντα φροντίζω παιδιά» δήλωσε µεταξύ άλλων, εµφανώς συγκινηµένη.

Συναισθηµατικά φορτισµένη όµως ήταν και η Φαίη Σκορδά, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη -τον Μάρτιο του 2019- στον Θέµη Γεωργαντά µετά το διαζύγιο µε τον Γιώργο Λιάγκα: «Ούτε ποτέ φανταζόµουν τον εαυτό µου ότι θα χώριζα. ∆εν παντρεύτηκα κι ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί σκεφτόµουν ότι υπάρχει αυτό το σενάριο. Για µένα τώρα είναι ο Γιάννης και ο ∆ηµήτρης και είναι τα πάντα» σχολίασε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του «Πρωινού».

Στην εκποµπή «Mεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος διηγήθηκε πώς βίωσε το bullying στον Στρατό και πόσο αυτό τον επηρέασε: «Στον Στρατό αντιµετώπισα έντονα καψώνια για τη διαφορετικότητά µου. Εκεί είναι το bullying που θα µπορούσα να πω ότι είχα δεχτεί, αλλά τότε δεν το λέγαµε bullying, αλλά καψώνι. Θυµάµαι ότι µου έκαναν µια µετάθεση στην Κρήτη, στα Χανιά, σε µια πολύ µικρή µονάδα. Και εκεί συναντώ έναν φαντάρο οπου τις επόµενες µέρες θα απολυόταν. Με βλέπει και καταλαβαίνει... και αρχίζει ένας πόλεµος. Ενα µεσηµέρι εγώ ήµουν στο φυλάκιο και τον βλέπω από µακριά να έρχεται µε το αµάξι και νιώθω φόβο. Κατεβαίνω κάτω και πάω να φύγω. Τότε τον ακούω να λέει: ‘‘Πού πας ρε; Μπες µέσα στο αµάξι, θα σε πάω εγώ στον θάλαµο’’. Και µόλις φτάσαµε µου λέει: ‘‘Απολύοµαι σήµερα’’ και σκύβει και µε φιλάει. Ηταν από τις πιο συγκινητικές στιγµές που έχω ζήσει ποτέ. Οταν µε φίλησε ο φαντάρος που µου έκανε τη ζωή δύσκολη είπα ‘‘τέρµα ο φόβος’’» ήταν τα λόγια του γνωστού παρουσιαστή.

Στην έλλειψη φίλων στη ζωή του την περίοδο που ήταν µικρός αναφέρθηκε ο Αγγελος Μπράτης του GNTM σε συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο της εκποµπής «Stars System»: «Ενιωθα πολύ ανασφάλεια γιατί δεν έβρισκα φίλους, επειδή µεγάλωσα σε µικρές επαρχιακές πόλεις. ∆εν έβρισκα φίλους που να καταλαβαίνω ότι είναι κι αυτοί τόσο διαφορετικοί όσο ένιωθα εγώ» τόνισε µεταξύ άλλων.

Στο «Dot.» του ΣΚΑΪ µίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου, δίνοντας λεπτοµέρειες για τη γνωριµία µε τον µετέπειτα σύζυγό της: «Κατάλαβα από την πρώτη ώρα ότι θα γίνει ο άντρας µου, επειδή τον γνώριζα χρόνια πριν. Εγώ τον είχα βάλει στο µάτι, τον είχα τσεκάρει και έλεγα ‘‘βαρύ το γκοµενάκι’’. Επειδή ερωτευτήκαµε αµέσως και στην αρχή φοβήθηκα αυτό το συναίσθηµα. Αφού µου είπε τον πρώτο µήνα ‘‘εγώ θα σε παντρευτώ’’» αποκάλυψε µεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Για τις κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή συζήτησε µε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» η Σµαράγδα Καρύδη: «Ηταν όλα άθλια. Επεσα στην καρέκλα, δεν έκανα καµία από τις κινήσεις που έπρεπε, ένιωθα ότι λιποθυµάω, ότι µε βλέπουν όλοι, ότι µε δείχνουν µε το δάχτυλο και όλοι καταλαβαίνουν ότι απέτυχα στα πάντα. Μετά είχα για καιρό τη φοβία πως θα το ξαναπάθω».

Στο ίδιο σόου ο ∆ούκας από τις «Αγριες µέλισσες» αναφέρθηκε στον πρώτο του γάµο και στη σχέση µε το παιδί της τότε συζύγου του: «Εχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο µου γάµο που έγινε µε µια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαµε. Παντρευτήκαµε για το παιδί, ήµουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος µέχρι τη στιγµή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος διευκρίνισε ότι αυτό το παιδί δεν είναι βιολογικό του παιδί.

Καλεσµένη στο «The 2night Show» ήταν η Ζέτα Δούκα αποκαλύπτοντας ότι έχει υποστεί βία σε σχέση της: «Τον άνθρωπο αυτόν τον έστειλα σε ψυχολόγο να µιλήσει και βέβαια χώρισα µαζί του. Τώρα θα του είχα κάνει και καταγγελία» είπε µεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε και ο Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Μηνά Χατζησάββα και στην επί 25 χρόνια σχέση τους: «Μου έδινε τόση δύναµη ο Μηνάς, που θα µπορούσα να βγω στη µέση της δηµοτικής αγοράς και να πω ότι είµαστε µαζί. ∆εν έφυγα ποτέ από το σπίτι µας µε τον Μηνά, 25 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι. Με συµφιλίωσε µε την οµοφυλοφιλία αλλά και µε πολλούς άλλους δαίµονες».

Ο Μέµος Μπεγνής σε συνέντευξή του στο «Ελα, χαµογέλα» τον περασµένο Φεβρουάριο εξήγησε ότι δεν πιστεύει στον Θεό: «Πιστεύω σε κάποια δύναµη. Οχι στον Θεό, τον παππούλη που µας κοιτά µε τα άσπρα γένια από τον ουρανό, ούτε στον Χριστό όπως µας τον έχουν πλασάρει. Στον Χριστό πιστεύω πάρα πολύ, ως προσωπικότητα και οντότητα που ήρθε για έναν πολύ συγκεκριµένο λόγο, όχι χριστιανικά. ∆ηλώνω άθρησκος. ∆εν δηλώνω άθεος, γιατί έχει σχολιαστεί πολύ άσχηµα».

Για την κατάθλιψη µίλησε στον «Οδηγό καλής ζωής» του Αlpha η Ματθίλδη Μαγγίρα, τονίζοντας ότι ένιωθε πως είναι µέσα σε ένα µαύρο κουβάρι όπου έψαχνε να βρει την κλωστίτσα της αρχής, ενώ ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξή του στη Ναταλία Γερµανού και στο «Καλύτερα δε γίνεται» εξοµολογήθηκε ότι για ένα µεγάλο διάστηµα είχε καβαλήσει το καλάµι: «Είχα ψωνιστεί. Πολύ δύσκολα κατέβηκα από το καλάµι. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις, ακόµα και όταν στο λένε, δύσκολα το καταλαβαίνεις γιατί νοµίζεις ότι είσαι οκέι» ήταν τα λόγια του γνωστού ηθοποιού.

Τέλος, η Ειρήνη Καραγιώργη από τις «8 λέξεις» µιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκποµπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» αναφέρθηκε στη στήριξη της οικογένειάς της όταν τους ανακοίνωσε την εγκυµοσύνη της στα 16 της χρόνια: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είχα παράλληλα το σχολείο και τα µαθήµατα. Επρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω µε τη ζωή µου. Η µητέρα µου ήταν δίπλα µου από την πρώτη στιγµή µέχρι σήµερα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καραγιώργη

Νατάσσα ΜποφίλιουΦαίη ΣκορδάΦώτης ΣεργουλόπουλοςΆγριες μέλισσεςΡούλα Κορομηλά