Τηλεόραση|30.12.2019 18:29

Αλλαγή δεδομένων για Ρουβά - ΣΚΑΪ: Πότε επιστρέφει ο τραγουδιστής στην TV

Αλέξης Μίχας

Ενώ όλα έδειχναν ρευστά όσον αφορά στην τηλεοπτική του παρουσία τελικά φαίνεται πως εντός του 2020 επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και μάλιστα με διπλή παρουσία. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά που μόλις πριν λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσε την παρουσία του στο «The Voice» έχοντας μάλιστα και την πρώτη του νίκη στο talent show του ΑΝΤ1 καθώς ο νικητής του μουσικού προγράμματος του ΣΚΑΪ, o «τραγουδιστής του δρόμου» Γιάννης Καραγιάννης προήλθε από την δική του ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο η αφιερωματική εκπομπή – ντοκιμαντέρ σε πρόσωπα που επηρέασαν την ποπ κουλτούρα και όχι μόνο των προηγούμενων δεκαετιών, το «Idols» να βγει στον αέρα την Άνοιξη. Είναι έτοιμη ήδη η πρώτη εκπομπή αφιέρωμα στον Βλάσση Μπονάτσο ενώ στην τελική ευθεία είναι και η δεύτερη το μεγάλο αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο.

Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Ρουβάς είναι ο επικρατέστερος για την παρουσίαση του νέου talent show «The masked singer» που τελικά όπως όλα δείχνουν θα βγει τον «αέρα» του ΣΚΑΪ τον Απρίλιο και ενώ θα έχουν ήδη «τρέξει» στο πρόγραμμα του σταθμού το «My style Rocks» αλλά και το «Big Brother».

ΣΚΑΪΣάκης Ρουβάς