Τηλεόραση|02.01.2020 16:55

Ποια παρουσιάστρια έκλεψε ο Alpha από τον ΣΚΑΪ (pic)

Άκης Φωτόπουλος

Η γνωστή μετεωρολόγος, που μέχρι πρότινος συνεργάζονταν με το δελτίο του ΣΚΑΪ ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό του Alpha. Συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση του Alpha αναφέρονται τα εξής: «Ο Alpha ενισχύει την ομάδα της έγκαιρης και έγκριτης ενημέρωσης που του χαρίζει εδώ και έξι χρόνια την πρωτιά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, εντάσσοντας μια ακόμη εξειδικευμένη επαγγελματία στο δυναμικό του.

Νέος άνεμος φύσηξε στο δελτίο του Alpha με τη νέα χρονιά, αφού την παρουσίαση της πρόγνωσης και ανάλυσης των καιρικών φαινομένων, ανέλαβε από 1/1/2020 η Νικολέτα Ζιακοπούλου, επαγγελματίας μετεωρολόγος που ήδη μετρά χρόνια εμπειρίας και στον τηλεοπτικό χώρο.

Δεύτερη γενιά μιας οικογένειας με παράδοση στην έγκυρη πρόγνωση, η Νικολέτα Ζιακοπούλου, κόρη του γνωστού μετεωρολόγου, θα παρουσιάζει καθημερινά, πρωί και μεσημέρι, το δελτίο καιρού, ενισχύοντας την δυναμική του Alpha στο πεδίο της χρηστικής ενημέρωσης με την έγκαιρη πρόγνωση των καιρικών φαινομένων που εξελίσσονται στην πατρίδα μας, αλλά και παγκοσμίως».

WHO IS WHO

H Νικολέτα Ζιακοπούλου τελείωσε το τμήμα φυσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Έχει  λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης – από το Καποδιστριακό - στη Μετεωρολογία Περιβάλλοντος.  Έχει εργαστεί ως μετεωρολόγος στη τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Σκάϊ. Αρθρογραφεί σε έντυπα για θέματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Επίσης έχει διδάξει σε εκπαιδευτικά προγράμματα με κυρίαρχο θέμα τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

μετεωρολόγοςAlphaΝικολέτα Ζιακοπούλου