Τηλεόραση|09.01.2020 18:01

Ελεάννα Τρυφίδου: Απολύθηκε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

Αλέξης Μίχας

Με απόφαση της διεύθυνσης προγράμματος τέθηκε εκτός ΣΚΑΪ η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι» Ελεάννα Τρυφίδου. Η απόφαση της γνωστοποιήθηκε σήμερα με πληροφορίες από το κανάλι να κάνουν λόγο για «συσσωρευμένες καταστάσεις που έφεραν τη συγκεκριμένη απόφαση». Συγκεκριμένα καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε πριν λίγη ώρα στο ethnos.gr: «Υπήρχε έντονη διάσταση απόψεων. Η αισθητική και η οπτική όπως παρουσιαζόταν μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ δεν ταιριάζει καθόλου με αυτή του τηλεοπτικού σταθμού».

Άλλη πηγή από το κανάλι του Φαλήρου επισημαίνει στο ethnos.gr πως αλλεπάλληλες φορές η διοίκηση του σταθμού έκρουσε τον «κώδωνα» στην Ελεάνα Τρυφίδου ειδικά μετά το περιστατικό του σχολιασμού της σεξουαλικής παρενόχλησης στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα που έφερε από το ΕΣΡ το «μαύρο» των πέντε ημερών (20 – 24 Ιανουαρίου) και το πρόστιμο των 150.000 ευρώ από το κανάλι. Όμως έγιναν και νέα «φάουλ» στη συνέχεια.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ενήμερος για την απόλυση της Ελεάννας Τρυφίδου εδώ και μερικές ημέρες ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας. Πάντως πηγές του ΣΚΑΪ ξεκαθαρίζουν πως σε καμία περίπτωση η εκπομπή δεν πρόκειται να κοπεί ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές ως προς τη δομή και τη θεματολογία.  

ΣΚΑΪΓιώργος Λιάγκας