Τηλεόραση|18.01.2020 18:37

Big Brother: Χιλιάδες οι αιτήσεις - Εκτός παρουσίασης η Τατιάνα Στεφανίδου

Αλέξης Μίχας

Εκτός της λίστας των υποψήφιων παρουσιαστριών του «Big Brother» φαίνεται να μένει η Τατιάνα Στεφανίδου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ενδιαφέρει την δημοσιογράφο η παρουσίαση του «Big Brother», το οποίο έχει κάνει στο παρελθόν στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα πριν δέκα χρόνια το 2005. Ήταν αρχικά το «Big Mother» το οποίο στη συνέχεια λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης μετονομάστηκε σε «Big Brother» αποκτώντας την κλασική του μορφή.

Διαβάστε περισσότερα: Αγριες Μέλισσες: Πότε αλλάζει ώρα προβολής η δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Η δημοσιογράφος φέρεται απρόθυμη να το παρουσιάσει ενώ και το κανάλι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα προτιμούσε μια άλλη λύση. Εν τω μεταξύ τις 10.000 ξεπέρασαν οι συμμετοχές και έχουν ήδη ξεκινήσει τα κάστινγκ. Συγκεκριμένα, αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται ένα μεγάλο κάστινγκ στη Θεσσαλονίκη.

Το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» στήνεται με εντατικούς ρυθμούς και στο κανάλι το οποίο επέλεξε τελικά το «Big Brother» να είναι εσωτερική παραγωγή του σταθμού επιθυμούν οι παίκτες να έχουν έντονες και διαφορετικές προσωπικότητες μεταξύ τους θεωρώντας πως έτσι θα υπάρξει ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για να παρακολουθήσει την επαναφορά του ριάλιτι εγκλεισμού.

Big BrotherΣΚΑΪ