Τηλεόραση|23.01.2020 12:43

Ο Σάββας Πούμπουρας απαντά στις καταγγελίες του ΕΣΡ: Δεν θα δώσω εξηγήσεις σε κανέναν

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (22/1), ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει εναντίον του για τις «τραβηγμένες και εκτός ορίων» φάρσες που κάνει σε επωνύμους και μη στο «Best Friend’s Fear». Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ανεξάρτητης Αρχής (ΕΣΡ) έχουν δεχτεί τις πρώτες καταγγελίες από τηλεθεατές που επιθυμούν να εξεταστεί το θέμα.

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το project. Θέλω απλά να δώσω κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για να απαντήσω στα ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Ο καθένας κάνει την εκπομπή του όπως θέλει, όπως κι εμείς ως ομάδα όπως θέλουμε. Επειδή πολύς κόσμος λέει "αντιγραφή". Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία με ένα συγκεκριμένο concept και εμείς είπαμε να το πάμε 10 βήματα παρακάτω. Υπάρχουν φάρσες που είναι εξ ολοκλήρου μέσα απ' το κεφάλι μου, άλλες που είναι όλη η ομάδα» ανέφερε ο Σάββας Πούμπουρας, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για τη σύντροφο της ζωής του, Αρετή, καθώς και για την ευτυχία που αισθάνεται μετά τη γέννηση της μονάκριβης κόρης τους. «Όταν με κοίταξε για πρώτη φορά η κόρη μου, δάκρυσα. Μόλις φύγει το άγχος πιάνεις παιδί. Προσπαθούσαμε με την Αρετή. Είχαμε χάσει κι ένα παιδί στο παρελθόν» είπε. 

The 2night showΕΣΡΣάββας ΠούμπουραςΑΝΤ1