Τηλεόραση|25.01.2020 14:17

«Καφέ της Χαράς» - Επόμενο επεισόδιο: Η Χαρά ανακαλύπτει την κομπίνα του Πώποτα!

Αλέξης Μίχας

Την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen στη βραδινή ζώνη κατέκτησε και χθες το «Καφέ της Χαράς». Το τέταρτο επεισόδιο του σίκουελ της διαχρονικής κωμωδίας του ΑΝΤ1 είχε μέσο όρο τηλεθέασης 32,8% στο σύνολο του κοινού και 33% στο δυναμικό κοινό 18 - 54. Υψηλά ποσοστά κατέγραψε και η εκπομπή που ακολούθησε.

Το «My best Friend’s Fear» με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα που έκανε φάρσα στην Ελλη Κοκκίνου. Το πρόγραμμα είχε μέσο όρο τηλεθέασης 23,1% στο σύνολο και 26% στο δυναμικό κοινό. Το δεύτερο «Gala» του «My style Rocks» παρά το πιπεράτο concept που είχε – Glam Lingerie, δηλαδή concept εμπνευσμένα από εσώρουχα - έμεινε πιο πίσω με μέσο μερίδιο τηλεθέασης, με 14,5% στο σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό.

Στο επόμενο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» την επόμενη Παρασκευή στον ΑΝΤ1 έρχονται νέες ανατροπές

Ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τύψεις βλέποντας τον πατέρα του σχεδόν ετοιμοθάνατο. Άλλωστε για την κρίσιμη κατάσταση του πατέρα του έχει αποφανθεί και ένας διάσημος παγκοσμίως καρδιοχειρουργός που έτυχε να περνάει απ’ το χωριό. Η Χαρά, όμως, με τη βοήθεια και του Μιχαήλ, αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου… Μια νέα σύγκρουση θα επέλθει μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας…

Καφέ της ΧαράςΑΝΤ1