Τηλεόραση|26.01.2020 14:41

«Αγριες μέλισσες»: Τι γυρεύει η Ευγενία Δημητροπούλου στο «Διαφάνι»

Newsroom

Τι γυρεύει η Ευγενία Δημητροπούλου στο «Διαφάνι»; Αρκετοί διαδικτυακοί φίλοι της που την είδαν στο Instagram στο τηλεοπτικό χωριό που γυρίζονται οι «Άγριες μέλισσες», αναρωτιούνται αν είναι εικόνα από τα γυρίσματα της σειράς. Η ιστορία όμως έχει…. παρασκήνιο! Μια αναμνηστική φωτογραφία από το Διαφάνι που όμως μπορεί να έρχεται από το… μέλλον της σειράς «Αγριες Μέλισσες» πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ευγενία Δημητροπούλου.

Διαβάστε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγριες μέλισσες - Ο Κυπραίος κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη και περνούν τη νύχτα μαζί 

Η ηθοποιός που είχε διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το νησί», ήταν την περασμένη Πέμπτη καλεσμένη στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, μαζί με τον Δημήτρη Μοθωναίο. Η ίδια αποκάλυψε ότι ο κόσμος νομίζει ότι παίζει στις «Άγριες Μέλισσες» και τη ρωτούν στο δρόμο για τις εξελίξεις. Εκεί ο συμπρωταγωνιστής της στο θέατρο (στην παράσταση «Περηφάνια και προκατάληψη»), πρότεινε στην Φαίη Σκορδά και μέσω αυτής στο κανάλι, να της δώσουν ρόλο στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Η Ευγενία Δημητροπούλου με χαμόγελο ευχαρίστησε τη Φαίη Σκορδά, που σχολίασε ότι θα ήθελε πολύ να δει την ηθοποιό στο καστ της παραγωγής αυτής.

Στη συνέχεια η ηθοποιός βγήκε έξω από το στούντιο της εκπομπής που… συνορεύει με τα σκηνικά από το Διαφάνι, φωτογραφήθηκε πάνω σε ένα κάρο και μοιράστηκε την πόζα με τους «followers» της.  Είναι σίγουρο ότι το γεγονός δεν θα περάσει απαρατήρητο από την σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη της σειράς και θα μπορούσε να υπάρξει ξανά τηλεοπτικό ταίρι με τον Γιάννη Στάνκογλου, αυτή τη φορά στις «μέλισσες».

Άγριες μέλισσεςΕυγενία Δημητροπούλου