Τηλεόραση|23.06.2020 13:35

Φαίη Μαυραγάνη: «Άνθρωποι που μου έκαναν δύσκολη τη ζωή μού ζητούσαν χάρες όταν έφτασα να έχω ισχύ»

Newsroom

Τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην κρατική τηλεόραση, η μεταγραφή στον ΑΝΤ1, η ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας αλλά και η ευκαιρία που της δόθηκε το 2013 ήταν μερικές από τις προκλήσεις που κλήθηκε να περάσει προκειμένου να βρεθεί στην κορυφή της ενημέρωσης του σαββατοκύριακου στο OPEN. Η παρουσιάστρια σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο δρόμος της επιτυχίας σίγουρα δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τη Φαίη. Κλήθηκε να περάσει από ανηφόρες, να προσέξει στις κατηφόρες αλλά και να αποφύγει αρκετές λακκούβες. Μεγάλωσε στο Δίστομο Βοιωτίας, ενώ μετά την ενηλικίωσή της αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει δημοσιογραφία και να διεκδικήσει μια θέση στον χώρο της τηλεόρασης.

«Όταν ήμουν στην Α’ Δημοτικού, στην ερώτηση “Tι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;’’ απαντούσα αυθόρμητα “Θέλω να είμαι μέσα στην τηλεόραση’’. Μάλιστα, ζητούσα από τη μητέρα μου να μου εξηγήσει πώς θα μπω μέσα, γιατί με ρωτούσαν τα παιδιά και δεν ήξερα τι να τους απαντήσω. Πραγματικά δεν ξέρω πώς μου ήρθε να το πω, γιατί δεν είχα κανένα ψώνιο, δεν στηνόμουν δηλαδή πουθενά ούτε παρίστανα την παρουσιάστρια, τη δημοσιογράφο ή την ηθοποιό.

Φαίη Μαυραγάνη