Τηλεόραση|27.01.2020 22:52

MasterChef: Πρεμιέρα με άγχος για τους παίκτες - Τα σχόλια του Twitter

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (27/1), από τη συχνότητα του Star, το «MasterChef» επέστρεψε και οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης πήραν θέση για να κρίνουν τους πρώτους συμμετέχοντες στις οντισιόν.

Για ακόμα μια χρονιά, οι τρεις σεφ αναζητούν ανθρώπους, που αγαπάνε τη μαγειρική και τη δημιουργία στην κουζίνα. Στοιχεία όπως η φαντασία, η αγάπη για το φαγητό και τις πρώτες ύλες, δεν θα είναι όμως αρκετά. Εκείνοι που διαθέτουν μαγειρικό ήθος, διάθεση να προχωρήσουν και να εξελιχθούν, όρεξη να ανατρέψουν τα όσα γνώριζαν έως τώρα στην κουζίνα και να δοκιμάσουν τα μαγειρικά τους όρια, θα κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και θα έχουν μια θέση στο διαγωνισμό. 

«Αν δεν έχετε πιστέψει στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, αν δεν πιστεύετε ότι αυτό το έπαθλο σας ανήκει, μη χάνετε τον χρόνο σας και μη σπαταλάτε άδικα τον δικό μας!» τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τη διαδικασία των μαγειρικών οντισιόν να ξεκινάει.

Η πρώτη οντισιόν 

Ο Γιώργος Λασκαρίδης από την Κρήτη ήταν ο πρώτος παίκτης που παρακολουθήσαμε στις οντισιόν του «MasterChef 4». Ο Γιώργος ζει και εργάζεται στην Ολλανδία και ήρθε στην Ελλάδα για να διαγωνιστεί στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο 28χρονος έφτιαξε ψητή σελινόριζα με σάλτσα τυριού, ενώ τα χόμπι του προκάλεσαν το ενδιαφέρον των κριτών, ιδίως του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ο νεαρός εξομολογήθηκε πως έχει κάνει 127 πτώσεις με τον σεφ Κουτσόπουλο να του λέει αστειευόμενος «127; Με πέρασες!». 

Περιζήτητοι οι πρώην παίκτες 

Μπορεί ένας τελικά κάθε χρονιά να αναδεικνύεται ο MasterChef της χρονιάς, εξασφαλίζοντας και το χρηµατικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ωστόσο σχεδόν όλοι οι συµµετέχοντες απολαµβάνουν τα οφέλη της συµµετοχής τους στο πρόγραµµα. Αυτό προκύπτει καθώς στο σύνολό τους οι παίκτες του περσινού και του προπέρσινου κύκλου εργάζονται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, επιµελούνται µενού και συνεργάζονται µε εταιρείες τροφίµων.  

Ορισµένοι όπως η Σπυριδούλα, ο Πάνος, ο Χαράλαµπος και ο Ντέιβιντ απασχολούνται σε επιχειρήσεις εστίασης στην Κύπρο, ενώ άλλοι δραστηριοποιούνται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, όπως ο Παντελής, o Χρήστος και ο Γιώργος. Επίσης, ο νικητής του περσινού «MasterChef», Μανώλης Σαρρής, συνεργάζεται µε τον σεφ Νίκο Θωµά σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, ο Σταµάτης Κωβαίος άνοιξε δικό του εστιατόριο στη Γλυφάδα, ο Ζαχίρ Γιαβαρί εξελίσσει τις τεχνικές του στην ασιατική κουζίνα, ως µάγειρας σε εστιατόριο της πρωτεύουσας, ενώ η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Θάνος Σπανός µοιράζονται την ίδια κουζίνα επίσης σε χώρο εστίασης στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ασηµίνα Ουστάλλι δραστηριοποιείται στο YouTube προετοιµάζοντας υγιεινές συνταγές, ενώ στο εστι ατόριο όπου εργάζεται προετοιµάζει πιάτα για vegan. Επίσης, ο Χρήστος Μπάρκας ενώ ετοιµάζει το µενού για όµιλο ξενοδοχείων στην Κω, όπου θα εργαστεί το καλοκαίρι, στο κανάλι του στο YouTube παραδίδει µαθήµατα µαγειρικής και όχι µόνο, συνεργάζεται µε µεγάλες εταιρείες τροφίµων από την Ηπειρο, ενώ παράλληλα σκοπεύει να κάνει τα πρώτα του βήµατα στην τηλεόραση, προετοιµάζοντας εκποµπή µαγειρικής. 

Το twitter σχολιάζει την πρεμιέρα του «Masterchef 4»

Με τα σχόλιά τους να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και το «MasterChef 4» να γίνεται και πάλι trend στα social media, ο διαγωνισμός μαγειρικής φαίνεται ότι θα απασχολήσει τους τηλεθεατές και θα πολυσυζητηθεί ξανά.

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
Λεωνίδας ΚουτσόπουλοςMasterChef 2020Πάνος ΙωαννίδηςΣωτήρης ΚοντιζάςMasterChef