Τηλεόραση|29.01.2020 15:47

Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε on air την αποχώρηση συνεργάτιδάς της

Newsroom

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/1), η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε στον αέρα της εκπομπής τη Σοφία Αλατζά, η οποία ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλο κανάλι. 

«Αυτό το υπέροχο θέμα που θα δούμε τώρα το έχει ετοιμάσει η Σοφία Αλατζά που επί την ευκαιρία να την ευχαριστήσω και δημόσια -δεν την έχω δει ακόμα. Το κορίτσι μας μάς αφήνει για κάτι πολύ καλό και της ευχόμαστε, εγώ τουλάχιστον, πραγματικά μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια κορίτσι μου. Σου αξίζει, είσαι πολύ καλή δημοσιογράφος. Καταπληκτική» ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha. 

Η Σοφία Αλατζά κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι πρώην αθλήτρια. Αγωνιζόταν για επτά χρόνια στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς ως κεντρική, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία. Παράλληλα, έχει αποφοιτήσει και από Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, την Ε.Π.Σ Μακεδονίας. Εκτός από το ποδόσφαιρο, η Σοφία λατρεύει τη Formula 1, ενώ τρέφει μεγάλη αδυναμία για τον latin χορό και το τάνγκο, με τα οποία ασχολείται ενεργά. Τα καλοκαίρια μπορεί και να την πετύχετε να ψαρεύει, καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα της χόμπι. 

T
T
T
T
Ελένη Μενεγάκηαποχώρηση