Τηλεόραση|03.02.2020 14:03

Ο Νίκος Κουρής αναλαμβάνει καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ1

Newsroom

Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ το επόμενο διάστημα. Με άξονα δύο σημαντικά ορόσημα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι και τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, σχεδιάζει η δημόσια τηλεόραση το οριστικό επαναλανσάρισμα, που θα υλοποιηθεί την προσεχή σεζόν. 

Σκοπός της διοίκησης είναι να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος της μέχρι στον Ιούλιο, ώστε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα μεταδώσει αποκλειστικά η ΕΡΤ, ν' αρχίσει εντατικά την καμπάνια για το νέο προφίλ της. Από τον προϋπολογισμό του 2020 υπολογίζεται ότι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ θα αξιοποιηθούν για το πρόγραμμα και επενδύσεις, ενώ ξεκινούν άμεσα τα πρώτα βήματα για να κάνουν την ΕΡΤ1 ένα πιο ελκυστικό κανάλι για το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα για τις γυναίκες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Νίκος Κουρής αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός καθημερινού τηλεπαιχνιδιού στη δημόσια τηλεόραση. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος επισήμανε πως η εκπομπή θα μεταδίδεται πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Μαρτίου.

Νίκος ΚουρήςΕΡΤ1τηλεπαιχνίδια