Τηλεόραση|05.02.2020 14:22

Στεφανία Λυμπερακάκη: «Το Supergirl με εκφράζει απόλυτα»

Άκης Φωτόπουλος

Η Στεφανία Λυμπερακάκη στη σύντομη συνομιλία της που είχε με τους δημοσιογράφους επανέλαβε ότι ένα μεγάλο της όνειρο έγινε πραγματικότητα και πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision.

H ταλαντούχα ερμηνεύτρια είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι ο Δημήτρης Κοντόπουλος της έγραψε τέσσερα τραγούδια εκ των οποίων επέλεξε το «Supergirl» για το οποίο είπε πως είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι που την εκφράζει, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα αυτοβιογραφικό.

Επίσης, η ελληνικής καταγωγής Ολλανδέζα τραγουδίστρια ανέφερε ότι κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Ελλάδα, πηγαίνοντας στη Χίο και στην Κρήτη, ενώ δεν έκρυψε τη μεγάλη της αδυναμία στο καλό φαγητό τονίζοντας ότι της αρέσει πάρα πολύ να τρώει τον κόκκινο τραχανά της γιαγιάς της.

Νωρίτερα η Στεφανία μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ αποκάλυψε ότι η πρώτη προσέγγιση για να πάει στη Eurovision έγινε από την ίδια κατά την διάρκεια της περσινής εκδήλωσης των βραβείων του MAD, όταν πλησίασε τον Δημήτρη Κοντόπουλο και του εξέφρασε την επιθυμία της να πάει μαζί του στον διαγωνισμό.

Μιλώντας στο πρωινό της ΕΡΤ είπε επίσης ότι το ομορφότερο μήνυμα το έλαβε από την Καλομοίρα η οποία της έγραψε: «Θέλω μόνο να σου ευχηθώ “καλή τύχη” στην Eurovision. Θα είσαι καταπληκτική!»

Η ίδια εκπομπή επεφύλαξε και μια έκπληξη για την νεαρή ποπ σταρ όταν συνδέθηκε απευθείας με το χωριό Θούριος του Έβρου όπου ζουν οι παππούδες της. Η Στεφανία, που όπως είπε η γιαγιά της, έχει δύο χρόνια να τους δει συγκινήθηκε πολύ και δάκρυσε.

Η Στεφανία που ξεκίνησε ήδη πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό φεύγει σήμερα για την Ολλανδία αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του «Supergirl». 

SupergirlEurovisionΣτεφανία Λυμπερακάκη