Τηλεόραση|06.02.2020 18:16

Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Νικηφόρος ζητά από τη Δρόσω να κάνει έκτρωση

Newsroom

Νέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες». Στο επεισόδιο της Δευτέρας (10/2), ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδερφού του, με την διαθήκη. Ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες συνέπειες. Ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται απ’ την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη απ’ το να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Θα δεχτεί, όμως, η Δρόσω; Την ίδια ώρα, ο Μελέτης κάνει μια… ιδιαίτερη πρόταση στην φρεσκοπαντρεμένη Πηνελόπη για ν’ απαλλαγεί μια και καλή απ’ τον Κλεομένη. Η Ελένη έχει ν’ αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας, στην απόφαση της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο. Τότε, η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι φοβερό για τον Κυπραίο.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (5/2)

Η ζαλάδα της Δρόσως βάζει σε υποψίες τον Νικηφόρο, όμως, εκείνη του αρνείται κατηγορηματικά πως είναι έγκυος. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά από το νέο χτύπημα της μοίρας. Η Θεοδοσία αποφασίζει ν’ αφήσει ελεύθερο τον Λάμπρο. 

Δυο βδομάδες μετά φτάνει η μέρα του γάμου της Πηνελόπης με τον Κλεομένη. Ο Μελέτης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα. Παράλληλα, ο Προύσαλης ανακαλύπτει την εμπλοκή της Βιολέτας, στην εξαφάνιση της Παγώνας. Η Ρίζω κάνει μια ανακάλυψη για τη Δρόσω που θα την σοκάρει, ενώ ο Κυπραίο αποφασίζει να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση του με την Ελένη και την ζητά σε γάμο. 

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1