Τηλεόραση|07.02.2020 17:15
Νέα ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα
NewsroomΤελειωμό δεν έχουν οι αποχωρήσεις από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Μετά την απόλυση της Ελεάννας Τρυφίδου και την παραίτηση των Γιώργου Μπέζα και Φρίξου Δρακοντίδη, σειρά έχουν άλλα δύο άτομα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου στo «Μεσημέρι #Yes», χθες από την εκπομπή του ΣΚΑΪ απομακρύνθηκε η δημοσιογράφος Κατερίνα Χατζηιωάννου, ενώ στην ομάδα προστέθηκε η Έλενα Κώνστα, η οποία είναι και στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Επίσης, υπάρχει και μια ηχηρή αποχώρηση, μπροστά από τις κάμερες, που έχει να κάνει με την Κάλλια Ελευθερίου, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πηγές και διασταυρωμένο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του OPEN θα απομακρυνθεί και τη θέση της θα αναλάβει ο Νίκος Γεωργιάδης.
Διαβάστε ακόμη
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Μητσοτάκης: Η ΕΕ να είναι έτοιμη και με σχέδιο σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
- Εικόνες χάους στην Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσαν δύο κτίρια στη Φατίχ - Αγωνία για δύο αγνοούμενους
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα