Ελένη Μενεγάκη: Ηχηρή απουσία από την κοπή της πίτας του Alpha
NewsroomΠολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη και για το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει ήδη αποφασίσει να φύγει από τον Alpha και να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στην Αμερική. Οι σχέσεις της με το κανάλι είναι μετέωρες και το γεγονός αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί και με την χθεσινή απουσία της από την κοπή της πίτας του σταθμού.
Διαβάστε ακόμα: Βγήκαν τα μαχαίρια στη δίκη Μενεγάκη - Λυμπέρη για τα 100.000 ευρώ
Όπως σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open TV, οι συνεργάτες της έδωσαν το παρών στην κοπή της πίτας του Alpha αλλά εκείνη απουσίαζε. Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στην κοπή της πίτας φουντώνει τις φήμες ότι οι σχέσεις με τα κανάλι δεν είναι και οι καλύτερες. Σε αποκλειστικό δημοσίευμα του ethnos.gr είχε αναφερθεί ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη μαζέψει κάποια πράγµατα που βρίσκονταν χρόνια στο καµαρίνι της και τα έχει πάει στο σπίτι της στα Μελίσσια.
O Alpha έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Μουσείο Οίνου και οι περισσότεροι συνεργάτες του καναλιού ήταν εκεί. Η Ηλιάνα Χρυσικοπούλου δημοσίευσε φωτογραφία με τους συνεργάτες της Ελένης: Από αριστερά Κάλλια Καστάνη, Κάλλια Καρτσάκη Τάσος Τεργιάκης Εύη Φραγκάκη Μαρία Κεφαλά, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Απούσα η Ελένη Μενεγάκη.
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης