Τηλεόραση|15.02.2020 12:29

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τέλος το «Divided» από τον Alpha - Ποιο το μέλλον του παρουσιαστή

Αλέξης Μίχας

Μέσα στον Μάρτιο ολοκληρώνεται στη συχνότητα του Alpha η προβολή του τηλεπαιχνιδιού «Divided» που δεν κατάφερε να... ενώσει το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα του καναλιού της Κηφισιάς. Τα γυρίσματα από την εταιρία παραγωγής Green Pixel ολοκληρώθηκαν μέσα στις προηγούμενες ημέρες και οι συντελεστές ενημερώθηκαν πως το τηλεπαιχνίδι δεν πρόκειται να συνεχιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η αρχική έγκριση που είχε δοθεί για το τηλεπαιχνίδι ήταν για 85 επεισόδια, δόθηκε μια εκ νέου έγκριση λίγων ακόμη επεισοδίων ωστόσο τελικά αποφασίστηκε η ολοκλήρωση του τηλεπαιχνιδιού λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ωστόσο, παραμένει στο δυναμικό του Alpha.

Ήδη ο παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με την διεύθυνση προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού για κάποιο άλλο πρότζεκτ εκπομπής που ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασαφηνιστεί εάν θα προβληθεί την φετινή τηλεοπτική περίοδο ή θα πάει για του χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος πριν ακόμη αναλάβει το «Divided» συζητούσε για μια άλλη εκπομπή με τον Alpha, η οποία εκείνη την χρονική στιγμή αποφασίστηκε να μην προχωρήσει.

Alpha TVΦώτης Σεργουλόπουλος