Τηλεόραση|17.02.2020 18:09

Αγριες μέλισσες- Επόμενα επεισόδια: Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω την αλήθεια για τον πατέρα της 

Αλέξης Μίχας

Μεγάλες ανατροπές περιμένουν προσεχώς τους τηλεθεατές της καθημερινής σειράς εποχής «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. Η Ελένη πιέζει τον Παύλο να παραδεχθεί πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως. Την ίδια στιγμή η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με τον Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της. Ο Κυπραίος επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του. Η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα, παρά τις δυσκολίες. Ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του.

Λίγο αργότερα η Ασημίνα θα αρρωστήσει βαριά και θα την πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί θα βρεθούν μαζί με τον Νικηφόρο απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια… Ο γιατρός στο νοσοκομείο ανακοινώνει στον Νικηφόρο και στην Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες. Ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη και προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους που εξαφανίστηκε, αλλά εκείνη αρνείται να τον συγχωρήσει. Ο Μελέτης ανακαλύπτει μια σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη και εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί. Ο Λάμπρος επιτίθεται στον Κυπραίο για τον τρόπο που φέρθηκε στην Ελένη. Η Ασημίνα ζητάει από τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάστασή της, ενώ η Παγώνα σοκάρεται όταν βλέπει τον Τόλια και την Ουρανία σε τρυφερή στιγμή. Ο Δούκας υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη και η Ελένη συνειδητοποιεί ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως…

Ο Δούκας προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν ο Κλεομένης και ο Μελέτης, και οι αποκαλύψεις θα τον συγκλονίσουν. Οργισμένη από την προδοσία της Ουρανίας, η Παγώνα την κατηγορεί πως προσπάθησε να της κλέψει τον άνδρα. Η Θεοδοσία επισκέπτεται τον Κυπραίο με στόχο να μάθει αν ο Λάμπρος είναι αυτός που τον χτύπησε. Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της και εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Την ίδια στιγμή ο Λάμπρος και η Θεοδοσία επισκέπτονται έναν γυναικολόγο με στόχο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί. Η Δέσπω και η Ρίζω ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη νύφη για τον Προύσαλη, ενώ ο Δούκας βλέπει στον στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη.

Η Ελένη μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα του μωρού της Δρόσως παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, ενώ ο ∆ούκας τιµωρεί τον Μελέτη µε έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Η Ελένη τα χάνει µε την κίνηση της ∆ρόσως, όπως και η Ασηµίνα µε τον Νικηφόρο όταν βλέπουν αυτό που έχει κάνει στον εαυτό της. Παράλληλα ο Λάµπρος αναγκάζεται να κάνει ανακωχή µε τον Κυπραίο για το καλό του συνεταιρισµού, ο οποίος κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα µετά τις ραδιουργίες του ∆ούκα, ενώ η Ανέτ πληροφορείται από τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της. Η Ελένη κάνει ένα ξεκαθάρισµα µε τον Νικηφόρο, ζητώντας του να φύγει µε την Ασηµίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του. Αντίθετα, η Ασηµίνα, αναστατωµένη µε τη συµπεριφορά της ∆ρόσως που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραµείνουν στο ∆ιαφάνι για να βρίσκεται κοντά της. Την ίδια στιγµή ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη έχουν αναστατωθεί µε την εξαφάνιση του Μελέτη. Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στη ∆ρόσω το ένοχο µυστικό της οικογένειάς τους. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: H Ασημίνα παίρνει το παιδί της Δρόσως 

Η σεναριογράφος των «Αγριων µελισσών», Μελίνα Τσαµπάνη, µε αφορµή την παρουσίαση του βιβλίου της αποκάλυψε κάποιες από τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στη δραµατική σειρά του ΑΝΤ1. «Η ∆ρόσω θα παιδευτεί κι άλλο, παιδεύεται πάρα πολύ. Παρ’ όλα αυτά κι αυτή θα εξιλεωθεί µε κάποιον τρόπο. Μέχρι τον Ιούνιο τα µόνα γεννητούρια που θα έχουµε στο ∆ιαφάνι θα είναι της ∆ρόσως. Γάµος και βάφτιση δεν θα γίνουν. Η Ασηµίνα θα µεγαλώσει το παιδί της ∆ρόσως. Η Ασηµίνα ξέρει ότι µεγαλώνει το παιδί της αδελφής της, αλλά για να φτάσουµε έως εκεί δεν είναι µια απόφαση εύκολη» αποκάλυψε στην κάµερα του «Πρωινού» και στον Αρη Καβατζίκη η σεναριογράφος.

Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», 16 Φεβρουαρίου 2020)

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1