Τηλεόραση|24.02.2020 20:05

Eurovision: Την Κυριακή στην ΕΡΤ1 η πρεμιέρα της «Αντίστροφης μέτρησης»

Άκης Φωτόπουλος

Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Η εκπομπή «Eurovision - Αντίστροφη μέτρηση» που κάνει πρεμιέρα τη Κυριακή στις 17.00 στην ΕΡΤ1 -με παρουσιαστή τον ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο -θα μας θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια, θα μεταδώσει -σε πρώτη προβολή- το βίντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές-ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.

Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε τη γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουν γνωστοί καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τί κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης. Στην πρώτη εκπομπή  καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου,  οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Επίσης, θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «SUPERG!RL» με τη Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

ΕΡΤ1EurovisionΜιχάλης Μαρίνος