Ο Γιάννης Μπότσης υπεύθυνος μυθοπλασίας στο OPEN
NewsroomΜε επίσημη ανακοίνωση, το OPEN καλωσορίζει τον Γιάννη Μπότση στην ομάδα του Προγράμματος, στη θέση του υπεύθυνου μυθοπλασίας. Έμπειρο στέλεχος της ιδιωτικής τηλεόρασης, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Γιάννης Μπότσης έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα σχεδιασμού της μυθοπλασίας.
Ο Γιάννης Μπότσης σπούδασε σκηνοθεσία και σενάριο σε Αθήνα και Παρίσι. Σκηνοθέτησε ντοκιμαντέρ, μικρού μήκους ταινίες και την σειρά «Επαφή» για το ΜEGA. Συνεργάστηκε με την Άννα Αδριανού στα σενάρια έξι τηλεοπτικών σειρών. Έχει διατελέσει επικεφαλής του τμήματος μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1, σύμβουλος σε εταιρείες παραγωγής σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ για 8 χρόνια ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια σειρών στην εταιρία ΑΝΩΣΗ ΑΕ. H διοίκηση του OPEN του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
- Ένα ιστορικό πολεμικό καράβι που κόστισε περισσότερο ως ναυάγιο παρά όταν έπλεε στις θάλασσες
- «Φωτιά» τα ενοίκια για τη φοιτητική στέγη: Έως και 1.050 ευρώ για γκαρσονιέρα - Ο «χάρτης» με τις τιμές στις μεγάλες πόλεις
- Με την πλάτη στον τοίχο ο Τραμπ: Η μάχη για τα Στενά του Ορμούζ και ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης
- Παύλος Μαρινάκης στο ethnos.gr: Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες, έχουν ανάγκη από λύσεις