Τηλεόραση|28.02.2020 17:31

Αναστασία Παντούση: Η έκπληξη του Ιωάννη Παπαζήση για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/2) η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια της σειράς το «Κόκκινο ποτάμι» του Open, Αναστασία Παντούση. Η τηλεοπτική «Ιφιγένεια» αναφέρθηκε εκτενώς στα επαγγελματικά της βήματα, το πώς ξεκίνησε την ηθοποιία, καθώς επίσης και στη παιδική της ηλικία. Ο παρουσιαστής είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στην Αναστασία, η οποία είχε σχέση με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Αιφνιδιάζοντάς την στο πλατό εμφανίστηκε ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά, Ιωάννης Παπαζήσης με μια συγκεκριμένη μουσική υπόκρουση. «Έχουμε ετοιμάσει κάτι» της είπε ο Αρναούτογλου και προβλήθηκαν μερικές φωτογραφίες της με τον Ιωάννη Παπαζήση, τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά ενώ ακουγόταν ένα ερωτικό τραγούδι. «Τι σημαίνουν αυτές οι φωτογραφίες;» τη ρώτησε ο παρουσιαστής. «Αναμνήσεις.

Όταν γνώρισα τον Ιωάννη ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, παράξενος» είπε Αναστασία Παντούση. Και τότε μπήκε στο πλατό ο «Μίλτος». «Όταν γνώρισα την Αναστασία ήταν δύο μέρες πριν από τα γυρίσματα. Πήγαμε για έναν καφέ μετά και αποφασίσαμε ότι σε δύο μέρες μέσα δεν μπορούμε να παίξουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι και η Αναστασία μου είπε ότι θα πούμε πως αυτό το ζευγάρι είναι αληθινό, θα του βρούμε τραγούδι, θα του βρούμε ζωή και ότι είναι κάπου ότι μας κοιτάζει»  είπε για το πώς προσέγγισαν τους ρόλους τους στο «Κόκκινο Ποτάμι».

«Ελπίζω να τα καταφέραμε» είπε ο ηθοποιός και ευχήθηκε καλή τύχη στην Αναστασία σε ό,τι και αν κάνει. 

Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία από το γύρισμα στο προφίλ της στο Instagram:

T

Ιωάννης ΠαπαζήσηςΑναστασία ΠαντούσηΚόκκινο ποτάμι