Τηλεόραση|02.03.2020 17:24

Ερωτας μετά - Επόμενα επεισόδια: Ο Μιχαλάκης είναι γιος του Κωνσταντίνου

Γιώργος Μπρεζεράκος

Μια δυνατή ιστορία έρωτα και μυστηρίου, που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, ζητά απαντήσεις στη δραματική σειρά του Alpha, «Ερωτας μετά». Στα επόμενα επεισόδια, η Αννα γλιτώνει στο παρά πέντε, όταν ο Λεγάτος μπαίνει στη μέση και προλαβαίνει την Πένυ πριν τη σκοτώσει. Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου για να του ζητήσει εξηγήσεις σε ό,τι αφορά το παρελθόν του με την Αννα. Εκεί αιφνιδιάζεται όταν βλέπει τη Σοφία. Επειτα από αυτήν την επίσκεψή του, ο Κωνσταντίνος δέχεται την προειδοποίηση της Ολγας, η οποία τον προτρέπει να σταματήσει να ψάχνει την Αννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Εν τω μεταξύ, ο εντοπισμός του πτώματος της Πένυς σημαίνει συναγερμό. Ο Γιώργος καλεί αμέσως τον Λεγάτο στο τμήμα.

Λίγες ώρες μετά, ο Λεγάτος δίνει τα συγχαρητήριά του στην εμβρόντητη Αννα που κατάφερε και σκότωσε την Πένυ. Της δείχνει μάλιστα ένα απόσπασμα από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της. Εξάλλου, η Αλίκη ενημερώνει τον Σταύρο ότι ο Θοδωρής δεν μπόρεσε να σκοτώσει τον Δαλέση και του λέει πως τον έχει σπίτι της. Παράλληλα, ο Γιώργος ζητά τη γνώμη του Φώτη για το εάν πρέπει ή όχι να δεχθεί την πρόταση-εκβιασμό που του έχει κάνει ο Πετρόπουλος. Και ενώ η υπόθεση τρέχει, ο Γιώργος αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Φώτη και αρχίζει να ψάχνει τις υποθέσεις που είχε αναλάβει στο παρελθόν. Ταυτόχρονα, ο Τόνι τον ενημερώνει για τα ευρήματα των ερευνών του.

Οι εξελίξεις στο θέμα του Μιχαλάκη, όμως, έρχονται να ανατρέψουν τις εύθραυστες ισορροπίες. Ενώ ο Λεγάτος φέρνει τον Μιχαλάκη στην εμβρόντητη Άννα, η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, που έκανε κρυφά από όλους. Ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί. Στη συνέχεια ένα τραγικό νέο προκαλεί σοκ. Η Αλίκη βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία.  

(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», 29 Φεβρουαρίου 2020)

Έρωτας μετάAlpha TV