Πέθανε η Κατερίνα Ζιώγου - Η Ντορίτα του Ντόλτσε Βίτα
NewsroomΈφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από την σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα», στην οποία υποδύθηκε την «Ντορίτα», την κόρη της Χριστίνας, δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου.
Η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου πέθανε σε ηλικία 49 ετών, πριν από 10 ημέρες, και σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο μνημόσυνό της. Έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα και τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Είχε μια κόρη 15 ετών.
Μετά τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», η Κατερίνα Ζιώγου συμμετείχε στις σειρές «Πήρα κόκκινα γυαλιά» του Alpha και «Παππούδες εν δράσει» της ΕΤ1, ενώ εμφανίστηκε και σε δύο επεισόδια του τηλεοπτικού «Safe Sex» το 2008 στο Mega.
>
Η ηθοποιός έκανε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Η Κατερίνα Ζιώγου φωτογραφήθηκε το 2015 στην πρεμιέρα της παράστασης «Τέρατα» στον Τεχνοχώρο CARTEL με τους Μηνά Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη, Ελένη Ζιώγα και Κλεοπάτρα Τολόγκου.
Δείτε στιγμιότυπο της παράστασης «Τέρατα»:
Στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» η «Ντορίτα» παντρεύτηκε τον «Χάρη», ρόλο τον οποίο ερμήνευσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τότε έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση.
- Ταΰγετος: Με φορεία μεταφέρονται στο καταφύγιο δύο από τους ορειβάτες - Διασώθηκαν τέσσερις
- Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Λιγοστεύουν οι ελπίδες - Αποχώρησαν οι εθελοντές
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
- Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση