Τηλεόραση|10.03.2020 17:55

Κατερίνα Στανίση: Οι σπατάλες, η κρίση και η παράλληλη σχέση που δεν βγήκε σε καλό

Newsroom

Η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας (9/3), όπου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Από τα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία, όπου δούλευε από 12 χρόνων για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της, μέχρι τις παρενοχλήσεις που δέχονταν στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Η λαϊκή ερμηνεύτρια παραδέχθηκε πως με την κρίση αναγκάστηκε να πουλήσει πανάκριβα κοσμήματα, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα στις κακοποιημένες γυναίκες.

«Υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα εξομολογηθώ ποτέ. Κακώς έδινα τόσα χρήματα. Είχα ξεφύγει. Αγόρασα κοσμήματα το '90 και μετά. Ακριβά κομμάτια. Με την κρίση πριν 5 -6 χρόνια τα έβαλα σε μια τσάντα και έτρεχα στους δρόμους να βρω να τα πουλήσω. Τελειώσαν και αυτά (...) Έχω να κοιμηθώ νύχτα 47 χρόνια. Δούλεψα πάρα πολύ και κουραζόμουν πολύ, αλλά υπήρχε η ρέντα. Είχα πολλές προτάσεις. Έπρεπε να φτιάξω κάτι, να πάρω και κάτι στους δικούς μου. Τα χρήματα όμως φεύγουν τελειώσαν τα χρήματα. Είχα τρύπια χέρια, νόμιζα ότι κάθε μέρα θα έχουμε δουλειά. Προσπαθούσα να μαζευτώ» είπε η Κατερίνα Στανίση.

Η Κατερίνα Στανίση παραδέχθηκε πως έχει υπάρξει το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση και εξήγησε ότι το έμαθε αργά, ενώ παραδέχτηκε πως το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει για εκείνη πια. «Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο εδώ και περίπου 10 χρόνια. Είμαι μόνη γιατί το θέλω και είμαι μόνη. Καθένας έχει τα προβλήματά του και αυτά τα προβλήματα δεν με άφηναν να δω "ερωτιλίκια", να στηρίξω τη δουλειά, η οποία δεν είναι τόσο εύκολη».

Για την παράλληλη σχέση που είχε στο παρελθόν, η Κατερίνα Στανίση είπε: «Δεν το βλέπω σωστό και δε λέω ότι ήταν σωστό. Είναι από τα πράγματα που συμβαίνουν κι αυτά. Εγώ δεν μπήκα σε ένα σπίτι για να τον χωρίσω. Ποτέ δεν είπα "χώρισε και να είμαστε μαζί". Ποτέ… Το έμαθα μετά. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή μας, υπάρχουν και συναισθήματα. Και μετά είναι πολύ αργά. Ο έρωτας δε βλέπει… Όλο αυτό δε βγαίνει σε καλό, οπότε να μην το κάνει κανείς.…».

Δείτε πώς σχολιάστηκε η συνέντευξη από το Πρωινό:

ΜεσάνυχταΚατερίνα ΣτανίσηΕλεονώρα Μελέτητραγουδίστρια