Τηλεόραση|13.03.2020 16:00

Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Κλεομένης πέφτει στην παγίδα του Μελέτη

Newsroom

Νέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες». Στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/3), ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον συνεταιρισμό. Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άνδρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό, προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση.

Διαβαστε ακόμα: Αποκαλύψεις κάνει ο γυναικολόγος της Θεοδοσίας - Ο Δημήτρης Σαμόλης μιλά για τις «Αγριες μέλισσες»

Παράλληλα ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες, γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω από το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, απειλώντας όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών. 

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (12/3)

Η Ασημίνα και η Μυρσίνη προχωράνε το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, παρά τις αντιρρήσεις της Ελένης, βάζοντας άλλον έναν σύμμαχο στο πλευρό τους. Ο συνεταιρισμός ιδρύεται, επίσημα, και ο Δούκας έρχεται αντιμέτωπος με τα μέλη του. Καταλαβαίνει πως είναι όλοι εναντίον του πια και θα στραφεί στον Κυπραίο με μια συμφέρουσα πρόταση. Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής προσεγγίζουν τον Δημητράκη για να τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τον Κλεομένη, μόνο που εκείνος θυμάται καλά πόσο έχει υποφέρει στα χέρια τους.

Η Θεοδοσία και ο Βασταρδής έρχονται πιο κοντά παρά τις προσπάθειες του Λάμπρου να την προσεγγίσει για να προσπαθήσουν πάλι για ένα παιδί. Ο Προύσαλης, απογοητευμένος που δε μπορεί να στριμώξει τον Κυπραίο, αποφασίζει να μοιραστεί τις αμφιβολίες του με τον Νέστορα. Εκείνος αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά με τη βοήθεια κάποιων φίλων του

Άγριες μέλισσεςANT1