Τηλεόραση|13.03.2020 16:56

Open News: Ενισχυμένο στις 7:30 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού

Newsroom

Σε νέα ώρα από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 - στις 19:30 - η Νίκη Λυμπεράκη (από Δευτέρα έως Παρασκευή), η Στέλλα Γκαντώνα (το σαββατοκύριακο), σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα, οι εγκυρότεροι ανταποκριτές εξωτερικού και οι τεχνικοί του OPEN ενημερώνουν τους πολίτες με αξιοπιστία και υπευθυνότητα σ’ ένα πολυθεματικό και «γρήγορο» Δελτίο Ειδήσεων από τα σημεία των εξελίξεων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, αναλύσεις, αλλά και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της επικαιρότητας.

To κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του σταθμού ενισχύεται με ρεπορτάζ που εμβαθύνουν στα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα και τη ζωή των πολιτών, σε μια περίοδο με συνεχείς εξελίξεις τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.

Πριν από το δελτίο ειδήσεων, τον παλμό των γεγονότων σε όλη τη χώρα θα καταγράφει Δευτέρα έως Παρασκευή η νέα ενημερωτική εκπομπή «OPEN Ελλάδα», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 18.00. Η νέα ειδησεογραφική εκπομπή «Open Ελλάδα» με οικοδεσπότες τους δημοσιογράφους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο θα εστιάζει σε θέματα της κοινωνικής επικαιρότητας. 

Καθημερινές ζωντανές συνδέσεις, αποστολές και θέματα από όλη την ελληνική επικράτεια, μαζί με τα μεγάλα κοινωνικά θέματα της ημέρας, θα παρουσιάζονται σ’ ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο, το οποίο φιλοδοξεί να αφουγκράζεται και να «δίνει φωνή» στα προβλήματα και τις ανάγκες, όχι μόνο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Περιφέρειας. Σε μια κρίσιμη εποχή, τόσο πολιτικά όσο και κοινωνικά, που η ανάγκη για άμεση και ψύχραιμη ενημέρωση κρίνεται αναγκαία, η νέα καθημερινή εκπομπή «OPEN Ελλάδα» δίνει το στίγμα της Eνημέρωσης.

Open TVΝίκη ΛυμπεράκηOPENδελτίο ειδήσεων