Τηλεόραση|16.03.2020 19:16

8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: H Tζουλιάνα στην αγκαλιά της Ναυσικάς

Αλέξης Μίχας

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόµενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Ο Μιχαήλ απογοητευµένος από τη στάση της Ρωξάνης, της προτείνει να χωρίσουν κι εκείνη δέχεται αµέσως και µε µεγάλη ανακούφιση. Ο Οδυσσέας επιµένει να µάθει γιατί ο Μάρκος συναντιόταν κρυφά µε τον Μιχαήλ στην Αµερική, αλλά δεν παίρνει πειστική απάντηση. Η Ναυσικά µαθαίνει για τον επικείµενο χωρισµό του Μιχαήλ µε τη Ρωξάνη και παρ’ όλη τη θλίψη της για την εξαφάνιση της Τζουλιάνας, αποφασίζει να µεσολαβήσει για να προλάβει το διαζύγιο. Την ίδια ώρα, η Τζουλιάνα καταφέρνει να απαλλαγεί από το κασόνι που κλείνει το παράθυρό της, αλλά ο Σωτήρης την παίρνει είδηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα η µικρή να αρρωστήσει από τη στενοχώρια της. Η Ολυµπία συνεχίζει τις κοπάνες από το σχολείο και η συµπεριφορά της προς τον Νικηφόρο γίνεται και πάλι ανάγωγη. Η Σµαράγδα εθίζεται όλο και περισσότερο στη χαρτοπαιξία και ο Λουκάς παρακαλεί τον Σίµο να τη σταµατήσει.

Ο Σωτήρης αναγκάζεται να αφήσει την Τζουλιάνα µόνη και να πάει να πάρει αντιπυρετικό. Σταδιακά η µικρή συνέρχεται και ζητά επίµονα να την αφήσει να βγει λίγο έξω. Η Ναυσικά καταφέρνει να πείσει τη Ρωξάνη και τον Μιχαήλ να δώσουν ακόµα µία ευκαιρία στον γάµο τους. Η Τζουλιάνα, «φυλακισµένη» ακόµα στο σπίτι του Σωτήρη, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να το σκάσει, ενώ η Ναυσικά έχει πλέον απελπιστεί και προσπαθώντας να βρει παρηγοριά, έρχεται πιο κοντά µε τον Μάρκο.

Ο Ακης αποφασίζει να αγοράσει τον τηλεοπτικό σταθµό και να βάλει τον Αλέκο να τον διαχειριστεί. Επειτα από έναν µεγάλο καβγά, η Ρωξάνη ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως αυτό που υπήρχε µεταξύ τους έχει τελειώσει οριστικά και εκείνος απαλλαγµένος από ενοχές πάει αποφασισµένος στη Λουκία. Οι δυο τους περνούν µια νύχτα πάθους. Το επόµενο πρωί, ο Μιχαήλ και η Ρωξάνη αποφασίζουν να λήξουν το σύµφωνο συµβίωσης και να χωρίσουν. Ο Σωτήρης ετοιµάζεται να πάρει την Τζουλιάνα και να µετακοµίσουν για πάντα στην Αλεξανδρούπολη. Η Τζουλιάνα πιέζει τον Σωτήρη να τη βγάλει βόλτα και αυτός δεν της χαλάει χατίρι πηγαίνοντάς τη για φαγητό. Η Τζουλιάνα καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από την τουαλέτα του εστιατορίου και να το βάλει στα πόδια. Καταφέρνει και το σκάει, ενώ ο Σωτήρης την ψάχνει. Η µικρή ειδοποιεί την Αστυνοµία και ο Σωτήρης συλλαµβάνεται. Η επανένωση Τζουλιάνας και Ναυσικάς κάνει και τις δύο πολύ ευτυχισµένες.

(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», στις 15 Μαρτίου 2020)

Ανδρέας Γεωργίου8 λέξειςΣΚΑΪ