Τηλεόραση|17.03.2020 09:21

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Τι θα δούμε στην TV την Τρίτη 17 Μαρτίου

Newsroom

Δείτε τις επιλογές από το πρόγραμμα της τηλεόρασης για την Τρίτη 17 Μαρτίου για όλους όσοι Μένουμε Σπίτι εξαιτίας του κορονοϊού

TRUE DETECTIVE ΤΡΙΤΗ, 00.15, ΕΡΤ1

Οτρίτος κύκλος της αστυνοµικής σειράς µυστηρίου έρχεται από αυτήν την εβδοµάδα στο πρόγραµµα του καναλιού, µε τους Μαχερσάλα Αλι, Στίβεν Ντορφ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Επίκεντρο του νέου κύκλου, που ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδια, είναι ένα µακάβριο έγκληµα στην οροσειρά Οζαρκ και ένα µυστήριο που βαθαίνει µέσα στις δεκαετίες και ξετυλίγεται σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ο Μαχερσάλα Αλι («Green Book», «Moonlight») ενσαρκώνει τον σκοτεινό ντετέκτιβ της Πολιτειακής Αστυνοµίας του Αρκάνσας, Γουέιν Χέις, ο οποίος στοιχειώνεται από την εξαφάνιση δύο παιδιών, του δωδεκάχρονου Γουίλ και της δεκάχρονης αδελφής του, µία εβδοµάδα µετά τη νύχτα του Χάλοουιν το 1980. Μια απρόσµενη ανακάλυψη το 1990 επαναφέρει την υπόθεση στο προσκήνιο και η αδύναµη πλέον µνήµη του ντετέκτιβ Χέις το 2015 ανακαλεί κοµµάτια του παζλ.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΔΕ - ΠE, 22.45, ANT1

Η επίθεση που έγινε στους αγρότες έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, μετατρέποντας το Διαφάνι σε πεδίο μάχης. Ο καβγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του συνεταιρισμού τούς οδηγεί στο κρατητήριο έπειτα από εκατέρωθεν μηνύσεις. Και ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλή περίπτωση για εκείνη, ενώ ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα, τη νύφη του Νέστορα, που θα περιπλέξει τα πράγματα.

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΔΕ - ΠΕ, 21.50, ALPHA

Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί και του αποκαλύπτει ότι το έμαθε με εξέταση DNA που έκανε κρυφά απ’ όλους. Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός. Δεν το αντέχει. Εν τω μεταξύ, ο Λεγάτος συνεχίζει να στέλνει τα αινιγματικά βίντεο της Αννας προς όλους.

8 ΛΕΞΕΙΣ ΔΕ - ΠΕ, 21.00, ΣΚΑΪ

Η Ναυσικά βυθίζεται στις μαύρες σκέψεις και αναρωτιέται για την τύχη της Τζουλιάνας, ενώ η μικρή αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του Σωτήρη για να πάει με τα νερά του και να καταφέρει να το σκάσει. Ο Αλέκος ανακαλύπτει την κατάθεση που έκανε η Ηλιάνα στη Μυρτώ Γιαβάση και αρχίζει να το ερευνά. Και ενώ η Βίκυ ξεκαθαρίζει στην Ηλιάνα ότι δεν θα «επικοινωνήσει» ποτέ ξανά με την Αριάδνη, παράλληλα συνεχίζουν με τον Φοίβο την προετοιμασία του φονικού σχεδίου τους.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕ - ΠA, 18.15, ANT1

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον αστυνόμο τη θεωρία του ψυχίατρου για το πώς βρέθηκε το αίμα του Φώτη στο σημείο του εγκλήματος και του ζητά να βρει έναν τρόπο να πάρει δείγμα αίματος από τον Νίκο. Η Εύα πείθει τον Γιάννη να μην κάνουν πίσω στο σχέδιό τους για τον Αργύρη, ώστε να μπορέσουν να σωθούν οικονομικά. Ο Μιχάλης καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο του Νίκου και να κλέψει τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή.

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕ - ΠΑ, 20.00, ALPHA

Ο Αχιλλέας μπερδεύεται γιατί η Ρενάτα δεν δείχνει να ζηλεύει καθόλου την Εβίτα. Ο Θοδωρής έχει ενθουσιαστεί με την Μπεάτα, η οποία συναντά τυχαία στη γειτονιά τον Μίμη χωρίς να ξέρει ότι είναι γιος του. Ο Ζαχαρίας και ο Φώτης προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ο Σήφης βγαίνει με τη Φαίη.

ELIF ΔΕ - ΠA, 17.30, STAR

Αν και όλα έχουν τελειώσει πια, η Αρζού σκέφτεται την οικογένεια Εμίρογλου. Θέλει να μάθει τι κάνουν και πόσο υποφέρουν. Ο Ουμίτ της λέει να σταματήσει να τους σκέφτεται, άλλωστε έχει πάρει πια την εκδίκησή της. Η Μπαχριγιέ με την Αϊσέλ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο να μιλήσουν στη Μελέκ και την οικογένειά της για το σπίτι, που έχει για ενοικίαση.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο γιος της Σοφίας ∆ΡΑΜΑ, ΕΛΛΑ∆Α-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

Το καλοκαίρι του 2004, ο 11χρονος Μίσα φτάνει από τη Ρωσία στην Ελλάδα για να ζήσει µε τη µητέρα του, Σοφία, έπειτα από ένα µεγάλο διάστηµα αποχωρισµού. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι στην Αθήνα τον περιµένει ένας νέος πατέρας. Οσο η Ελλάδα ζει το Ολυµπιακό της όνειρο, ο Μίσα, αποκοµµένος από το φυσικό του περιβάλλον και κάτοικος πλέον µιας άγνωστης γι’ αυτόν χώρας, θα απογειωθεί βίαια προς τον ενήλικο κόσµο µε όχηµα τη σκοτεινή πλευρά των αγαπηµένων παραµυθιών του. Η Ελίνα Ψύκου δηµιουργεί µια πολυεπίπεδη, αιχµηρή ιστορία για το τέλος της αθωότητας -της προσωπικής και της συλλογικής- στην Ελλάδα των Ολυµπιακών Αγώνων του 2004, ιδωµένη µέσα από τα µάτια ενός παιδιού µετανάστη. Η ταινία, µια συµπαραγωγή Ελλάδας, Βουλγαρίας και Γαλλίας, έκανε την παγκόσµια πρεµιέρα της στο Φεστιβάλ της Tribeca, όπου και απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο ∆ιεθνές ∆ιαγωνιστικό Πρόγραµµα. (2017) ●●●●

Transporter 3 21.00 OPEN ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Ο Φρανκ Μαρτίν, επαγγελµατίας µεταφορέας, αναλαµβάνει να µεταφέρει την απαχθείσα από µαφιόζο κόρη του υπουργού Περιβάλλοντος της Ουκρανίας από τη Μασσαλία στην Οδησσό. Τα θεαµατικά κλωτσοµπουνίδια συνεχίζονται µε την ίδια ένταση, όπως και στις προηγούµενες ταινίες της σειράς, στη βάση όµως ενός σεναρίου που από την αρχή µοιάζει να µην έχει καύσιµα. (2009) ●●●●

τηλεοπτικό πρόγραμμαΚορονοϊός