Τηλεόραση|30.03.2020 12:28

Γιώργος Καραμίχος από Λος Αντζελες: «Μπήκαμε μόνοι μας σε καραντίνα για τον κορονοϊό»

Newsroom

Την καθημερινότητά του στην καραντίνα στο σπίτι του στο Λος Αντζελες περιέγραψε το πρωί της Δευτέρας (30/3) στη «Φωλιά των Κου Κου» ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, σε απευθείας σύνδεση από την Αμερική. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όσοι φίλοι και γνωστοί του στο Λος Αντζελες κατάγονται από την Ευρώπη, διαβάζοντας τις διεθνείς ειδήσεις έθεσαν οι ίδιοι τον εαυτό τους σε καραντίνα, πριν «ασχοληθεί» η κυβέρνηση Τραμπ με τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ο Γιώργος Καραμίχος μάλιστα θυμήθηκε ότι με τον Κρατερό Κατσούλη (πριν χρόνια) ότι έπαιξαν στους Αχαρνείς: «Κρατερέ το πιστεύεις, όταν παίζαμε στους Αχαρνείς, που ιδρώναμε, μπούγιο τόσοι άνθρωποι, φίσκα το Ηρώδειο, ότι θα ερχόταν μια ημέρα που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα από αυτά;».

Ο ηθοποιός συνεχίζει να παραδίδει τα μαθήματά του μέσω Διαδικτύου και καταλαβαίνει από τους μαθητές του πόσο δύσκολο είναι στη νέα γενιά εν γένει να περιοριστεί και να μείνει στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε ότι ξεκίνησε και ο ίδιος έναν κύκλο online μαθημάτων στο Χάρβαρντ. «Πρέπει να εστιάσουμε στους νέους γιατί αυτοί θα αποτελέσουν τους ανθρώπους που θα μιλήσουν στο μέλλον σε μια αντίστοιχη πανδημία» είπε ο Γιώργος Καραμίχος. Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο.

ΚορονοϊόςΛος ΆντζελεςΓιώργος Καραμίχος