Τηλεόραση|03.04.2020 16:00

Τίτλοι τέλους για «Μεσημέρι #Yes» - Αλλάζει ώρα η εκπομπή των Χαριτάτου και Καραμέρου

Newsroom

Οι εξελίξεις λόγω του κορονοϊού φέρνουν αλλαγές στη μεσημεριανή ζώνη, με τους ανθρώπους του σταθμού να ρίχνουν το βάρος περισσότερο στην ενημέρωση. Έτσι, λοιπόν, η εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» ρίχνει τίτλοι τέλους και από τη Δευτέρα (6/4) στις 15:00 θα ξεκινάει η ενημερωτική εκπομπή «Open Ελλάδα» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο. Μία ώρα πριν, στις 14:00, θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Για πάντα παιδιά».

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Η τελευταία εκπομπή, όμως, εδώ θα είμαστε τυπικοί με το ραντεβού μας, με τα θέματά μας, έτσι όπως πρέπει να είναι» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος στην έναρξη της σημερινής εκπομπής με τον Δημήτρη Μάρκο να συμπληρώνει: «Εγώ να αποχαιρετήσω, γιατί εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε μετά. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ εσάς που με ανεχτήκατε και ανεχτήκατε και την ενημέρωση. Είναι οι καιροί τέτοιοι. Πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται».

«Να ευχαριστήσουμε όλους τους δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν μαζί μας και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό. Αυτό δεν είναι κάτι μόνιμο, αλλά προσωρινό. Μένουμε κανονικά στο δυναμικό του καναλιού» υπογράμμισε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Open TVΣπύρος ΧαριτάτοςΜεσημέρι #YESΓιώργος Καραμέρος