Τηλεόραση|07.04.2020 22:23

Σημαντική δωρεά του ΑΝΤ1 στο σύστημα δημόσιας Υγείας

Αλέξης Μίχας

Σε μια αξιοσημείωτη προσφορά εν μέσω της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός προχώρησε ο όμιλος ΑΝΤ1. Συμβάλλοντας στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προσφέρει στο Υπουργείο Υγείας 60 προϊόντα νοσοκομειακού εξοπλισμού, 20 monitors σύγχρονης γενιάς και 40 ειδικής τεχνολογίας φορεία. Ο Όμιλος ANΤ1 δίνει το παρόν σε αυτή την εθνική προσπάθεια και παρά τις μεγάλες δυσκολίες στην εξεύρεση του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας, εξασφάλισε, σε πρώτη φάση και χωρίς να επιβαρύνει τις αρμόδιες υπηρεσίες, έναν σημαντικό αριθμό αναγκαίων προμηθειών.

Με υπευθυνότητα απέναντι στους εργαζομένους του, ο ΑΝΤ1 ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών, λαμβάνοντας έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά τους. Επίσης, θεωρώντας ως ύψιστη υποχρέωσή του να διαθέσει τη δύναμή του ως Μέσο στην υπηρεσία των πολιτών, κινήθηκε με πυξίδα την αυξημένη ανάγκη για πληροφόρηση και τροποποίησε άμεσα το πρόγραμμά του.

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό του δυναμικό ήταν, από την πρώτη στιγμή, στις επάλξεις της ενημέρωσης. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε ότι: «σε αυτή τη δύσκολη και πρωτοφανή συγκυρία, όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή της».

δωρεάΑΝΤ1δημόσια υγεία