Τηλεόραση|09.04.2020 14:58

MasterChef 4: Οι 10 παίκτες που έμειναν και το γράμμα που «λύγισε» την Κατερίνα

Newsroom

Μπορεί ο τελικός του MasterChef 4 να καθυστερήσει, αφού τα γυρίσματα έχουν ανασταλεί εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορoνοϊού, ωστόσο, οι δέκα παίκτες-φιναλίστ είναι πλέον γεγονός μετά από τη δοκιμασία αποχώρησης της Τετάρτης (8/4).

Η δεκάδα που θα διαγωνιστεί για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star περιλαμβάνει τους: Σταύρο Γεωργίου, Σταύρο Βαρθαλίτη, Μαρία Μπέη, Κώστα Νταλιάνη, Κατερίνα Λένη, John Levi Reano, Διονύση Πρώιο, Γιώργο Λασκαρίδη, Δημήτρη Χέλμουτ Μπέλλο και Ντέμη Γεωργίου.

T

Ντέμη, Γιώργος και Ηρακλής ήταν οι τρεις μάγειρες που διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι και εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Ηρακλής που αποχαιρέτησε τους συν-διαγωνιζόμενούς του στο Masterchef 4 με ένα γράμμα.

Ο Ηρακλής που αποχώρησε έδωσε στην Ντέμη ένα γράμμα και να της ζήτησε να το δώσει στην Κατερίνα όταν επιστρέψει στο σπίτι. Η Κατερίνα με την σειρά της άνοιξε το γράμμα, το οποίο και διάβασε στους υπόλοιπους παίκτες, ενώ η ίδια δεν άντεξε και δάκρυσε. Ο Ηρακλής στο γράμμα του αποχαιρέτησε έναν έναν τους υπόλοιπους παίκτες, κάνοντας και λίγο καλοπροαίρετο χιούμορ. Ο πρώην παίκτης πλέον του Masterchef, τόνισε πως δεν θέλει να συνεχιστούν οι διαμάχες και ο καθένας να δει τον εαυτό του και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Το γράμμα του λύγισε την Κατερίνα, με την οποία είχε ιδιαίτερα καλή σχέση.

Ο Ηρακλής από το MasterChef λίγο μετά την αποχώρησή του μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου« για τον χαρακτήρα της Κατερίνας, αλλά και για την κόντρα που έχει η ίδια με τον Γιώργο.

MasterChef 2020MasterChefτελικός MasterChef