Τηλεόραση|09.04.2020 14:50

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η καραντίνα, ο Snik και οι δουλειές του σπιτιού

Newsroom

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε με το μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσω Skype στο πλαίσιο της εκπομπής του «Live Tonight». Η Ηλιάνα περνάει - όπως καταλάβαμε από τα συμφραζόμενα - την καραντίνα με τον σύντροφό της, τον Snik. Το μοντέλο παραδέχτηκε ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση ο περιορισμός στο σπίτι λόγω κορονοϊού, αλλά είπε ότι είναι κατά τη γνώμη της μια καλή ευκαιρία για να κάνει έναν απολογισμό και να αλλάξει κάποια πράγματα.

O Αρναούτογλου ρώτησε για τη συγκατοίκησή της με τον Snik και πώς περνούν μαζί τον χρόνο τους στην καραντίνα, όμως η Ηλιάνα (όπως πάντα) απέφυγε να απαντήσει ευθέως και είπε ότι μέσα από τον εγκλεισμό είναι μια ευκαιρία για να σκεφτεί αρκετά πράγματα για τη ζωή της. Αισθάνεται, όπως είπε, τυχερή που έχει σπίτι, φαγητό και ασφάλεια κάτι που δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτές τις δύσκολες εποχές.

T

Και πρόσθεσε: «Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Είναι σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λανγκ, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δει πάρα πολλές σειρές και πολύ ωραίες». Ανέφερε ότι κοιμάται και ξυπνάει σε άστατες ώρες και ότι πλέον δεν την αναγνωρίζουν στο σουπερμάρκετ γιατί πάει με μάσκα και γάντια.

καραντίναΗλιάνα ΠαπαγεωργίουSnikΓρηγόρης Αρναούτογλου